علی لاریجانی و والنتینا ماتونیکو رئیس مجلس سنای روسیه روز دوشنبه در حاشیه صد و چهل و یکمین نشست اتحادیه بین‌المجالس جهانی (IPU) دیدار و گفت‌ وگو کردند.

به گزارش جماران؛ رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار رئیس مجلس سنای روسیه با تاکید براینکه اعتماد جدی میان تهران و مسکو ایجاد شده است، گفت: با توجه به ناهنجاری‌های ترامپ در صحنه بین‌الملل، رهبران دنیا باید به هم اعتماد بیشتری کنند تا از این طریق برخی از ناهنجاری‌های ترامپ علاج شود.

علی لاریجانی و والنتینا ماتونیکو رئیس مجلس سنای روسیه روز دوشنبه در حاشیه صد و چهل و یکمین نشست اتحادیه بین‌المجالس جهانی (IPU) دیدار و گفت‌ وگو کردند.

بنابراین گزارش، لاریجانی در این دیدار گفت: مجموعه گفت‌ وگوهای ایران و روسیه پیشرفت‌های چشمگیری داشته است.

156698515

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اعتماد جدی میان دو کشور و رهبران ایجاد شده است، افزود: با توجه به رفتارهای ناهنجار ترامپ در صحنه بین‌الملل، رهبران دنیا باید به هم اعتماد بیشتری کنند تا از این طریق برخی از خرابکاری‌های ترامپ در صحنه بین‌الملل علاج یابد.

رئیس مجلس روسیه هم در جریان این دیدار، از مواضع ثابت و اصولی روسیه نسبت به ایران خبر داد و گفت: روسیه مخالف بر هم زدن توافق هسته‌ای است چرا که این اتفاق آسیب‌های فراوانی به دنبال دارد.

وی با تأکید بر اهمیت عدم ترک گفت‌ وگو، افزود: مواضع روسیه به‌طور شفاف به ایالات متحده اعلام شده و اقدام ترامپ تنش‌ها را افزایش داده تا جایی که در سطح هشداردهنده‌ای قرار گرفته است.

ماتونیکو ادامه داد: روسیه علنا و به صورت قاطعانه تحریم‌های یکجانبه علیه ایران را محکوم کرده و اعلام می‌کند هیچ‌گونه تهدید دیگری سبب نخواهد شد ایران پای مذاکره بازگردد.

وی بیان کرد: ایران نقش بسیار موثری در تدوین یک راه حل و بازگشت آرامش و آتش‌بس به سوریه داشته است به همین دلیل از تلاش‌های ایران تشکر می‌کنیم.

رئیس پارلمان روسیه همچنین از پیدا کردن راهکارهایی برای گسترش روابط تجاری میان ایران و روسیه خبرداد.

به گزارش ایرنا، لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی برای شرکت در یکصد وچهل ویکمین اجلاس بین‌المجالس (آی پی یو - IPU ) روز یکشنبه وارد بلگراد پایتخت صربستان شد.

اتحادیه بین‌المجالس در سال ۱۸۸۹ تأسیس شد که نخستین نهاد انجمن ثابت برای مذاکرات چندجانبه سیاسی و مختص نمایندگان پارلمان بود اما در ادامه به یک سازمان بین‌المللی برای مجالس کشورهای مختلف تبدیل شد.

مجالس ملی ۱۷۸ کشور عضو «آی پی یو» هستند و ۱۲ مجمع پارلمانی منطقه‌ای اعضای وابسته این نهاد به شمار می‌آیند، اتحادیه بین المجالس یک عضو ناظر ثابت در مجمع عمومی سازمان ملل دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1274109
  • منبع: خانه ملت
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.