مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با بیان اینکه همچنان خوزستان در وضعیت بحران و حالت آماده‌باش قرار دارد، افزود: در حال حاضر در آبادان و خرمشهر در حال مدیریت سیلاب هستیم و همه اعضای ستاد مدیریت بحران پای کار هستند اما اگر حضور مردم در کنار سایر ارگان‌ها، ادارات و نیروها نبود مشکلات بیشتری داشتیم.

به گزارش جماران؛ مدیرکل مدیریت بحران خوزستان از وارد آمدن خسارت ۱۲ هزار و ۵۱۲ میلیارد تومانی سیلاب اخیر به بخشهای مختلف خوزستان خبر داد.

کیامرث حاجی‌زاده در جلسه قرارگاه بازسازی مناطق سیل‌زده که امروز (هفتم اردیبهشت‌ماه) در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: خوزستان تقریباً از آذرماه تاکنون درگیر بحث سیلاب بوده است. در این زمینه کارگروه مقابله با سیلاب در آبان ماه تشکیل شد.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان ادامه داد: همچنین استحکام‌بخشی سیل‌بندها از تابستان سال گذشته در دستور کار قرار گرفت و بسیاری از دستگاه‌های اجرایی از تابستان پای کار بودند. همچنین در سیلاب زمستان سال گذشته و سیل اخیر، همه پای کار بودند که این اقدامات جای تشکر دارد.

وی با بیان اینکه همچنان خوزستان در وضعیت بحران و حالت آماده‌باش قرار دارد، افزود: در حال حاضر در آبادان و خرمشهر در حال مدیریت سیلاب هستیم و همه اعضای ستاد مدیریت بحران پای کار هستند اما اگر حضور مردم در کنار سایر ارگان‌ها، ادارات و نیروها نبود مشکلات بیشتری داشتیم.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به تشکیل قرارگاه بازسازی مناطق سیل‌زده، گفت: جلسه امروز نخستین جلسه قرارگاه بازسازی مناطق سیل‌زده خوزستان است. متناظر این قرارگاه به صورت کشوری در حال برگزاری است. زیرمجموعه قرارگاه بازسازی سیل‌زده شش کمیته قرار دارد و ریاست آن نیز به عهده استاندار خوزستان است.

حاجی‌زاده بیان کرد: خوزستان تفاوت زیادی با استان‌های دیگر دارد و شرکت‌های بزرگ مستقر این منطقه در استان‌های دیگر وجود ندارند که باید از همه ظرفیت‌ها در کمیته‌ها و کارگروه‌ها استفاده شود.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به خسارت‌های وارد شده به خوزستان در پی سیل اخیر، تصریح کرد: از چهارم فروردین ماه تا یکم اردیبهشت‌ماه در سه مبحث دچار خسارات شدیم. در اموال مردم که شامل کشاورزی، منازل مسکونی، لوازم خانگی، ماشین‌آلات، تجاری، صنعتی و عشایر است، ۹ هزار و ۱۱۰ میلیارد تومان خسارت داشته‌ایم. همچنین به ابنیه‌ها و زیرساخت‌ها که شامل تأسیسات راه، آب، برق، گاز، مخابرات، مدارس، ساختمان‌ها، بهداشت و درمان و معابر است ۳ هزار و ۴۰۱ میلیارد تومان خسارت وارد شده است. در مجموع ۱۲ هزار و ۵۱۲ میلیارد تومان در سیلاب اخیر دچار خسارت شده‌ایم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.