عضو حزب کارگزاران تاکید کرد: باید ببینیم چه عاملی به این می‌انجامد که قانون حاکم باشد. نان و منافع ما در حاکمیت قانون بیشتر از نبودنش است که این در نتیجه برابری قوای اجتماعی حاصل می‌شود.

به گزارش جماران؛ سعید لیلاز در نشست «حاکمیت قانون تنها راه مبارزه با فساد» با بیان اینکه من حقوقدان نیستم، گفت: اگر به تاریخ توجه کنیم، سیر حاکمیت قانون کاملا مشخص است که چرا این حاکمیت تحقق پیدا نکرده است. اینکه ما بگوییم حاکمیت قانون تنها راه مبارزه با فساد است، مثل این می‌ماند که بگوییم تنها راه مبارزه با بیماری داشتن سلامت است.

وی ادامه داد: حاکمیت قانون موجود زنده‌ای در دست ماست. برابری به موازنه‌ای می‌انجامد که حاکمیت قانون را باعث می‌شود.

این عضو حزب کارگزاران تاکید کرد: باید ببینیم چه عاملی به این می‌انجامد که قانون حاکم باشد. نان و منافع ما در حاکمیت قانون بیشتر از نبودنش است که این در نتیجه برابری قوای اجتماعی حاصل می‌شود.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب عنوان کرد: اگر به غیر از این نگاه شود سر سوزنی ره به حقیقت نمی‌بریم. تا زمانی که قوای اجتماعی به موازنه نرسند، راه به مقصود نمی‌بریم. مجلس خبرگان به جای عمل به وظیفه خود حالا کمیته‌هایی تشکیل داده‌ که بر دولت نظارت داشته باشد. اگر برابری اجتماعی به اینجا برسد که طبقات بتوانند قدرت یکدیگر را خنثی کنند، این قانون خود را تثبیت می‌کند.

وی تاکید کرد: تا زمانی که نفت داریم به جایی نخواهیم رسید. در کشورهایی که نفت قدرت تعیین‌کنندگی دارد خیلی از اهداف تحقق پیدا نمی‌کند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.