به گزارش ایرنا، حمید کلانتری روز سه شنبه در کارگروه اشتغال استان ایلام اظهار داشت: انعقاد قرارداد مرحله بعدی بانک ها در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی است که تاکنون از 17 هزار و 619 طرح معرفی شده به بانک ها 14 هزار و 222 طرح با اعتبار 22 هزار و 500 میلیارد ریال مصوب شده که برای 44 هزار نفر اشتغال ایجاد می کند.
وی با بیان اینکه هدف تسهیلات روستایی، ایجاد اشتغال از نوع پایدار و دائمی است، افزود: بانک ها در فرایند پرداخت این تسهیلات به متقاضیان، نباید سختگیری کرده و مانع از اجرای طرح شوند.
معاون وزیر تعاون با بیان اینکه 90 درصد مصوبات بانک ها تبدیل به عقد قرارداد شده است، گفت: از 22 هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار مصوب شده در سراسر کشور، سهم استان ایلام 420 میلیارد ریال است و 287 طرح در این استان عقد قرارداد شده است.
کلانتری مجموع سهمیه استان ایلام را در اشتغال روستایی یک هزار و 90 میلیارد ریال عنوان کرد که گفت: تاکنون به 420 میلیارد ریال اعتبار از این محل در استان ایلام مصوب و برای 991 نفر اشتغال ایجاد شده است.
وی افزود: با توجه به ظرفیت های موجود در استان ایلام باید سهمیه اشتغال روستایی افزایش یابد و در صورت جذب مناسب، این وزارتخانه نیز حمایت های لازم را در این زمینه بعمل می آورد.
معاون وزیر تعاون با تاکید بر افزایش فعالیت بانک های استان بخصوص کشاورزی، توسعه تعاون، صندوق کارآفرینی امید و پست بانک در حوزه اشتغال روستایی یادآور شد: تاکنون 33 درصد اعتبارات تخصیصی در استان ایلام جذب شده و باید تا پایان مرداد ماه جاری 50 درصد اعتبارات جذب شود.
کلانتری تاکید کرد: عملکرد استان ایلام در جذب و پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی در مقایسه با دیگر استان های کشور مطلوب نیست و در رتبه 21 و 22 کشوری قرار دارند.
مدیرکل دفتر ترویج، آموزش و تحقیقات تعاونی ها نیز در این نشست گفت: بیشترین خوشه های کسب و کار از جمله صنعتی و کشاورزی در استان ایلام وجود دارد که جدا از هم و منفرد هستند که باید برای کسب و کار پایدار بین آنها رابطه معنی دار و پیوسته ای بوجود آید.
مسلم خانی افزود: اگر در بازاریابی بین طرح های اشتغال فراگیر و روستایی و همبستگی نباشد مشکلات و موانع بسیاری در حوزه فروش محصولات و تولید بوجود می آید.
وی یادآور شد: اگر تعاونی‌ها به شکل خوشه‌های کسب و کار ظاهر شوند، توانمندی‌های خود را بهتر به نمایش می‌گذارند، این نیاز مشترک موجب می‌شود کسب‌ وکارهای خوشه‌ای با سطح بالاتری برای تولید کالا و خدمات ایجاد شود.
به گزارش ایرنا، مجموع تسهیلات اشتغال روستایی 120 هزار میلیارد ریال است که در سه بخش تعاونی، مشاغل خانگی و خویش فرما به روستاییان سراسر کشور پرداخت می شود.
7180/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.