کریم یاوری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: پارسال در مجموع 180 هزار میلیارد ریال تسهیلات بدین منظور از سوی دولت اختصاص یافته بود که این تعداد بنگاه اقتصادی از این منابع مالی استفاده کردند.
وی افزود: 220 هزار نفر از کارگران کشور که شغل خود را طی سالیان گذشته از دست داده بودند هم اکنون مقرری بیمه کاری دریافت می کنند که سهم استان ایلام از این تعداد 700 نفر است.
مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعییادآور شد: مقرری بیمه بیکاری معادل سه درصد مزدی است که کارفرما به کارگر پرداخت می کند و از محل این مبلغ کارگرانی که بدون میل و اراده از کار بیکار می شوند، مورد حمایت قرار می گیرند.
یاوری با اشاره به اینکه حمایت اجتماعی مستند به قانون بیمه بیکاری برای کارگران در کل کشور برقرار می شود، تاکید کرد: بیمه بیکاری یک حمایت اجتماعی است و حتی هنگام وقوع حوادث غیر مترقبه از قبیل سیل، زلزله و آتش سوزی برای کارگران بدون در نظر گرفتن سابقه کار این حمایت اجتماعی لحاظ شده و به آنان بیمه بیکاری پرداخت می شود.
وی اضافه کرد: یکی از وظایف اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توانمند سازی مقرری بگیران با بیمه بیکاری به منظور دستیابی به اشتغال مجدد است که در این زمینه بین دستگاه های متولی امور مربوط به مقرری بگیران بیمه بیکاری اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی، سازمان تامین اجتماعی و سازمان آموزش فنی و حرفه ای ارتباط تنگاتنگ و حرفه ای خوبی وجود دارد.
وی ادامه داد: گسترش دامنه پوشش بیمه بیکاری با رویکرد کاهش مدت استفاده از مقرری بیمه بیکاری از طریق هدایت مقرری بگیران به اشتغال مجدد و توانمند سازی آنان با ارائه آموزش های فنی و حرفه ای مورد نیاز و ارتقا مهارت آنان در مشاغل تخصصی پیگیری و دنبال می شود.
یاوری با بیان اینکه چتر حمایت اجتماعی از کارگران بیکار شده گسترده تر شده و حمایت ها افزایش پیدا کرده است، اظهار کرد: مقرری بیمه بیکاری به کارگرانی که بدون میل و اراده بیکار می شوند از روز اول بیکاری قابل پرداخت است و ایام مقرری بگیری بیمه بیکاری جز سابقه بیمه ای قابل قبول برای ایام بازنشستگی کارگران محاسبه می شود.
وی افزود: تمام هزینه های درمانی و بیمه ای کارگران مشمول قانون بیمه بیکاری که قبلا شاغل بوده و بدون میل و اراده از کار بیکار شده اند همانند کارگران شاغل تامین، پرداخت و محاسبه می شود و تمام هزینه مربوط به آموزش های مهارتی مقرری بگیران بیمه بیکاری اعم از باز آموزی و تجدید مهارت و ارتقا مهارت آنان به عهده صندوق بیمه بیکاری است.
به گزارش ایرنا، سال 96 قرار است طرح رونق تولید برای 10 هزار از واحدهای صنعتی و معدنی کوچک و متوسط اجرا شود و تسهیلات لازم در اختیار آنها قرار گیرد و برای پنج هزار واحد صنعتی و معدنی که نیاز به بازسازی و نوسازی دارند نیز تسهیلاتی اعطا خواهد شد.
خبرنگار: لیلی خاکی** انتشار دهنده: حسن کهزادیان
7180/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.