علی یاری روز شنبه در گفت وگویی خبری اظهار داشت: قاچاق دام یک مشکل جدی محسوب می شود به نحوی که می تواند تهدیدی برای معیشت دامپروری با وجود پیشینه هزاران ساله در این استان شود.
وی بر لزوم اقدام جدی و بازدارنده تاکید کرد و گفت: مقابله با این تهدید از طریق اقدام پیشگیرانه و هماهنگ همه دستگاه‌های مسئول و مرتبط محقق می شود.
سردار یاری افزود: پلاک‌کوبی و ثبت آمار دام‌های موجود، تشدید کنترل قاچاقچیان سابقه‌دار، تشدید کنترل مرزها، مشارکت و مسئول سازی تمامی دستگاه‎ها و متولیان امر، رصد مستمر و دقیق بازار و تشدید برخورد قضایی و تعزیراتی با مرتکبان این جرائم از جمله اقدامات کنترلی است.
فرمانده انتظامی استان ایلام با اشاره به اهتمام ناجا برای مقابله با پدیده قاچاق دام افزود: نیروی انتظامی استان ایلام به منظور مقابله با این پدیده مذموم اقدام پیشگیرانه و مقابله‌ای را تشدیدکرده به نحوی که تاکنون چندین محموله‌های قاچاق دام را کشف و ضبط کرده و با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی داده است.
وی افزود: از جمله انکه به تازه گی یک محموله غیر مجاز انتقال و قاچاق 294 رأس گوسفندکه قاچاقچیان درصدد انتقال ان به خارج از استان بودند کشف شد.
انتقال و قاچاق دام از طریق مرزهای جنوبی کشور تهدید بالقوه و جدی برای معیشت دامپروری به عنوان اصلی ترین زمینه اشتغال و تولید استان مرزی ایلام محسوب می شود.
دامداران استان ایلام با پرورش حدود ۲.۵ میلیون راس دام سالانه ۲۵ هزار تن گوشت قرمز تولید و به بازارهای کشور عرضه می کنند.
در سال های گذشته با کاهش اقبال نسبت به دامداری مبتنی بر کوچروی روند صنعتی شدن دامداری دراین ایلام اغاز شده است.
6034
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.