به گزارش ایرنا، سید محمدتراب میری روز سه شنبه در جریان تور رسانه ای به منظور بازدید از پروژه های حوزه کشاورزی استان ایلام در شهرستان مهران اظهار داشت: یکی از رویکردهای وزارت جهاد کشاورزی توسعه صنایع تبدیلی است و در استان ایلام طی سال های پس از انقلاب 123 طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی با سرمایه 434 میلیارد و 890 میلیون ریال اجرا شده که زمینه اشتغال 866 نفر با ظرفیت سالانه 343 هزار و 151 تن را فراهم آورده است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون میزان برداشت محصولات کشاورزی در استان سالانه به بیش از یک میلیون تن می رسد، تاکید کرد: ارزش محصولات کشاورزی اسلام سالانه بالغ بر 40 هزار میلیارد ریال است.
رئیس جهاد کشاورزی ایلام ادامه داد: شاخص های تولید محصولات کشاورزی در استان طی 40 سال گذشته رشد قابل توجهی یافته بطوریکه هم اکنوندر زمینه تولید بذر گندم رتبه اول، تولید گندم رتبه پانزدهم، کلزا رتبه هفتم، تولید گوشت سفید رتبه هشتم، گوشت قرمز رتبه هفدهم، تولید عسل رتبه بیست و چهارم و در بخش تولید ماهی رتبه شانزدهم کشور را دارا هستیم.
میری اضافه کرد: 9 سیلوی ذخیره گندم با ظرفیت 200 هزار تن، واحدهای تولید خوراک دام، کارخانه ترشیجات و شوریجات ، سردخانه میهن با سرمایه 148 میلیارد ریال و اشتغالزایی 105 نفر و ظرفیت سالانه 54 هزار و 850 تن از جمله مهم ترین پروژه های اجرا شده طی سال های گذشته بوده است.
وی ابراز داشت: یکی از مزیت های استان پرورش ماهی در قفس است که هم اکنون به حدود 3 هزار تن رسیده است.
رئیس جهاد کشاورزی ایلام گفت: هم اکنون 218 واحد تولیدی ماهی سردآبی و گرم آبی با سرمایه گذاری 200 میلیارد ریال و میزان تولید 3 هزار و 627 تن در استان ایجاد شده است.
میری یادآور شد: احداث 391 واحد مرغداری گوشتی مکانیزه با اعتبار 35 میلیارد ریال و ظرفیت 7 میلیون و 100 هزار قطعه در هر دوره ، تولید بیش از 51 هزار تن گوشت سفید در سال با اشتغالزایی مستقیم یک هزار و 500 نفر، توسعه صنعت زنبور داری استان به 700 هزار کلنی و با سرمایه گذاری 245 میلیارد ریال و تولید عسل 8 هزار و 800 تن در سال و اشتغالزایی یک هزار و 500 نفر از دیگر فعالیت های حوزه دام و طیوراستان است.
وی، با بیان اینکه سطح زیر کشت زراعی دیم و آبی در ابتدای انقلاب اسلامی حدود 164 هزار هکتار بوده که هم اکنون به 208 هزار و 657 هکتار رسیده که از این مقدار سطح کلی اراضی آبی 20 هزار هکتار بود که به 90 هزار هکتار افزایش یافته است .
رئیس جهاد کشاورزی ایلام تاکید کرد: سطح اراضی تجهیز و نوسازی شده 143 هکتار بوده که به 20 هزار و 206 هکتار پس از انقلاب افزایش یاقته است.
میری افزود: تولید گوشت قرمز قبل از انقلاب هفت هزار تن بود که در شرایط کنونی به 27 هزار تن افزایش یافته است، تولید گوشت سفید از 100 تن قبل از انقلاب به 51 هزار و 500 تن افزایش یافته است.
وی گفت: تعداد واحدهای مرغداری گوشتی سه واحد بود که به 391 افزایش یافته است، واحدهای پرورش گوساله از پنج واحد به 592 واحد افزایش یافته است.
7172/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.