رییس مجلس خبرگان رهبری گفت: اگر می‌خواهید انقلاب بماند در کنار روحانیت باشید و در مقابل روحانیت حزب درست نکنید.

آیت‌الله مهدوی‌کنی در مراسم اولین یادواره شهید محلاتی، با اشاره به آخرین دیدار خود با شهید محلاتی قبل از شهادت وی اظهار کرد: اول اسفند روز پرخاطره و تلخی برای من است، چراکه در آن روز خبر ناگوار شهادت محلاتی را شنیدیم.

وی با بیان این‌که «باید شکرگزار این باشیم که در دورانی به دنیا آمدیم که دوران انقلاب است» افزود: ورود در این دوران بی‌مقدمه نبوده است و یکی از مقدمات آن وجود خود امام و تربیت شاگردان بود. امام (ره) علاوه بر ارتباطی که با مردم داشتند عده‌ زیادی شاگرد و عالم ربانی تربیت کردند.

وی ادامه داد: امام حیات‌بخش بودند و یکی از عواملی که در پیروزی حرکت امام و انقلاب موثر بود شاگردانی بود که تربیت کرده بودند و یکی از این شاگردان خوب امام که مسیر امام را به خوبی حفظ کرد مرحوم محلاتی بود.

مهدوی‌کنی با بیان این‌که «در انقلاب مردم دو دسته بودند» گفت: یک عده مبارز و بعد مسلمان بودند به این معنا که اصالت برای آن‌ها در مبارزه بود. اما یک عده‌ دیگر مسلمان بودند و بعد انقلابی شدند، کسانی که انقلابی بودن برای آن‌ها اصالت دارد، وقتی ولایت حرفی بزند که خلاف میل آن‌ها باشند آن را نمی‌پسندند، لذا بسیار مهم است که ما اول اسلام را بپذیریم. نظام ما نظام ولایی و اسلامی است و انقلابی صرف نیست.

توجه به این مساله سبب می‌شود که همواره در یک خط مستقیم حرکت کنیم و مرحوم محلاتی این گونه شخصیتی بودند.

وی ضمن بیان خاطراتی از شهید محلاتی افزود: اگر بخواهم یک مبارز روحانی انقلابی خستگی ناپذیر و عالم متعهد معرفی کنم در راس آن‌ها محلاتی است. محلاتی چیز دیگری بود و آنچه در او وجود داشت در کس دیگری نبود. ثبات قدم، از ویژگی‌های بارزشان بود. بسیاری مرحوم محلاتی را تحمل نمی‌کردند و او را نمی‌پسندیدند، اما شهید محلاتی همواره ثابت قدم بود.

وی خاطرنشان کرد:‌ آنچه برخی را ماندگار کرده است، اخلاص و صداقت آن‌ها بوده و ما روحانیون نیز هر جا که باشیم در صورتی موثر خواهیم بود که اخلاص داشته باشیم و عملمان قولمان را تصدیق کند.

رییس مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: برادران روحانی، نمی‌خواهم جسارت کنم، اما اگر می‌خواهید موثر باشید باید عالم ربانی باشید و اخلاص و صداقت داشته باشید.

مهدوی‌کنی در ادامه با اشاره به انتخابات مجلس نهم گفت: مراقبت باشید که ممکن است کسانی در انتخابات بخواهند به نام انتخابات، دیگران را به اسم دین و انقلاب تخریب کنند. رهبری فرمودند که رقابت اشکالی ندارد، اما تاکید کردند که تخریب نیز نباید کرد. این‌که برخی برای بزرگ کردن خودشان دیگران را بزنند ولایت مداری نیست. مبادا گاهی انقلابی شویم به این معنا که از ولایت جلو بیافتیم.
مهدوی‌کنی در ادامه با بیان این‌که «روحانیت نقش پدر را دارد» افزود: من اعتقادی به حزب ندارم، اما در زمان انقلاب دوستان من مانند آیت‌الله شهید بهشتی، باهنر، آقای هاشمی و مقام معظم رهبری در حزب بودند، ولی ما هرگز با هم دعوا نداشتیم و در بسیاری از انتخابات حتی با یکدیگر همکاری می‌کردیم و به تیپ همدیگر نمی‌زدیم، معتقدم حتی‌المقدور مومنینی که دور انقلاب هستند دور یکدیگر جمع شوند. اختلاف سلیقه‌ها در مجلس خوب است، اما اگر به تیپ هم بزنیم مردم را متزلزل می‌کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهید انقلاب بماند در کنار روحانیت بایستید در مقابل روحانیت حزب درست نکنید. اگر روحانیت را کنار بگذارید انقلاب که هیچ، اسلام نیز از بین می‌رود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.