مسعود شکوهی روز یکشنبه در گفت‌ وگو با ایرنا درکرج افزود: این کمبود نیرو با توجه به نیاز دانش آموزان دوره ابتدایی و متوسطه دوره دوم وجود دارد و تنها براساس نرم مشاوران تحصیلی در دوره متوسطه اول مشغول فعالیت هستند.
وی با اشاره به اینکه در دوره اول متوسطه کمبود نیروی مشاور وجود ندارد، خاطر نشان شد: ضرورت دارد نیروهای مشاور در تمام مدارس و پایه‌های تحصیلی حضور داشته باشند تا دانش آموزان از خدمات مشاوره‌ای عمومی و تخصصی در مدارس بهره مند شوند.
وی اظهار داشت: خدمات مشاوران در مدارس باید به سمتی سوق داده شود که به دانش‌آموزان از لحظه ورود به آموزش و پرورش تا خروج از مدرسه، خدمات مشاوره‌ای مستمر بدهند.
شکوهی یادآورشد: در دوره متوسطه و ابتدایی حدود 30 هزار نیروی مشاور در مدارس کمبود داریم در حالی که به ازای هر 15 نفر، یک ساعت آموزش اختصاص یافته است.
وی تصریح کرد: در صورت تامین مشاور در مدارس ، به هر 8 نفر دانش آموز یک ساعت آموزش مشاوره ای تعلق می گیرد.
وی اضافه کرد: همواره می کوشیم تا مراکز و هسته‌های مشاوره را در تمام استان‌ها و مناطق آموزشی کشور به دلیل نیاز جامعه هدف به خدمات مشاوره ای تقویت کنیم.
وی گفت: به دلیل اهمیت آسیب های اجتماعی ، تقویت تیم مداخله با همکاری دفتر پیشگیری از آسیب‌ها را در دستور کار قرار داده ایم.
وی افزود: طرح مدارس دوست‌دار زندگی که به مدت دو سال به صورت آزمایشی در مدارس با همکاری بهزیستی به اجرا درآمد اجرا می کنیم که دو سال به صورت آزمایشی اجرا شد از سال تحصیلی آینده دانش آموزان یک مدرسه در 32 استان تحت پوشش قرار می گیرند.
2819/1535
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.