علی اکبر مختاری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در اجرای این طرح پرونده بیش از 80 واحد صنفی متخلف به تعزیرات حکومتی استان البرز ارجاع شده است.
وی اضافه کرد: ازمجموع واحدهای صنفی متخلف پلمب شده 5 واحد سردخانه و 4 واحد عرضه شیرینی بوده است.
وی خاطرنشان کردکه عمده تخلفات این واحد های متخلف عدم نکات بهداشتی، استفاده از رنگ های صنعتی، نبود مسئول فنی، عدم مسئول فنی و عدم رعایت بهداشت فردی بوده است.
وی گفت: برخی قنادی ها اقدام به استفاده رنگ های صنعتی برای تهیه شیرینی می کنند مضرات زیادی دارد که بدون اغماض با این واحدها برخورد می شود.
وی افزود: چنانچه دربازرسی ها استفاده ازرنگ های صنعتی و غیرمجاز مشاهده شود واحد صنفی مربوطه پلمب و تولیدات آن ها نیز معدوم می شود.
وی درخصوص گرانفروشی آجیل یادآورشد که متاسفانه دربرخی واحد های صنفی مشاهده شده که پسته تا مبلغ 110 هزارتومان نیز به مشتریان عرضه شده است.
مختاری تاکید کرد: شهروندان برای تهیه شیرینی از واحدهای صنفی مجاز خرید کنند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به سامانه پیامکی 300000135 گزارش کنند.
2098/1535
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.