سرهنگ محمد اقبالی روز شنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حادثه زلزله بامداد جمعه ۱۷ آبان ماه  سبب شد تا مردم مناطق شمال غربی کشور دچار خسارت های فراوان شوند.
افرادی که قصد کمک به آسیب دیدگان را دارند ضرورت دارد قبل از هر گونه اقدام، تحقیقات لازم در خصوص کمک رسانی به نیازمندان را انجام دهند.
 چنین شرایطی افراد سودجو و کلاهبردار با ایجاد صفحات جعلی در شبکه های اجتماعی با عناوین فریبنده و وابسته به موسسه های خیریه و قرار دادن شماره حساب و نشانی جعلی سعی در جلب اعتماد و کلاهبرداری از مردم را دارند.
 هموطنان برای هرگونه واریز کمک های مالی خود به زلزله زدگان شهرهای شمال غربی کشور،  فقط از طریق مراجع ذیصلاح که توسط رسانه ها و خبرگزاری های رسمی اعلام شده، اقدام و از پرداخت های اینترنتی در این گونه صفحه ها خودداری کنند.
سرهنگ اقبالی افزود: کاربران به ویژه در فضای اینستاگرام چنانچه قصد کمک انسان دوستانه را دارند به صفحه های معتبر مراجعه تا گرفتار این کلاهبرداران نشوند.
این افراد با جلب اعتماد مردم درفضای مجازی و دریافت مبالغی به عنوان کمک به زلزله زدگان،   حساب کاربران را هک کرده و سپس نسبت به برداشت آن اقدام می کنند.
رئیس پلیس فتا استان البرز یادآور شد : کاربران در صورت مشکوک شدن به صفحات جعلی با عناوین کمک به زلزله زدگان، موضوع را  به پلیس فتا اطلاع دهند.

زلزله‌ای به‌بزرگی ۵.۹ ریشتر ساعت ۲.۱۷ دقیقه بامداد جمعه، حوالی شهر "تَرک" در شهرستان میانه را لرزاند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.