مقصود جعفری نیا شامگاه یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: از پانزدهم نا نوزدهم اسفندماه جاری یک هزارو 489 مورد بازدید از واحدهای صنفی عرضه مواد غذایی استان بازدید به عمل آمده است .
وی ادامه داد: طی این بازدیدها یک هزارو 787کیلوگرم مواد غذایی فاسد جمع آوری و معدوم شد.
مدیر بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: در این مدت نیز یک هزارو 103 مورد سنجش کلر در مخازن ذخیره و انتقال استان انجام شد.
جعفری نیا خاطر نشان کرد: 63 واحد متخلف نیز طی این مدت زمان به دادگاه معرفی شدند.
وی گفت:از ابتدای اجرای طرح نوروزی تا عصر امروز 146 مورد نمونه برداری و آزمایش میکروبی آب و
30 مورد نمونه غذا صورت گرفت.
مدیر بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی البرز بیان داشت : یک هزارو 145 مورد سنجش نمک روغن و ph مواد غذایی توسط دستگاه های سنجش پرتابل انجام شد.
این مسئول با اشاره به اینکه نظارت های ویژه دانشگاه علوم پزشکی البرز بر مراکز عرضه مواد غذایی و غیره تا 20 فروردین ماه سال آینده ادامه خواهد داشت، گفت: از جمله اقداماتی که در دستور کار قرار گرفته ، کنترل بهداشت آب و مواد غذایی و اماکن عمومی مثل پارک ها و فضاهای سبز است .
این مسئول تاکید کرد: نظارت بر اسکان مسافران و مراکز پذیرایی در ایام نوروز با جدیت پیگیری می شود.
وی با بیان اینکه روزانه در قالب 60 تیم سیار نظارت ها انجام می شود، افزود: در روزهای تعطیل 10 تیم از هشت صبح تاساعت 24 در سطح استان فعال هستند.
جعفری نیا گفت: مردم می توانند گزارش های بهداشتی از طریق سامانه 190 اعلام کنند و تا 24 ساعت بعد نتایج بررسی ها مشخص می شود.
در استان البرز 47 هزار واحد صنفی زیر مجموعه نظارتی دانشگاه علوم پزشکی هستند.
7410/ 6155
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.