فضل الله صالحی روز شنبه درگفتگو با ایرنا افزود: در قالب این طرح، سالن پیش سرد کشتارگاه دام این شهرستان برای نگهداری گوشت ذبح شده، با همکاری شهرداری و سرمایه گذاران بخش خصوصی راه اندازی شد.
مدیر شبکه دامپزشکی شهرستان تیران و کرون تصریح کرد: از فعالیت کشتارگاه های فاقد اتاق پیشرد در شهرستان تیران و کرون جلوگیری می شود و مسئولیت این موضوع بر عهده اتحادیه عرضه گوشت و شهرداری ها است.
به گفته کارشناسان، گوشت قرمز قبل از توزیع در شبکه مصرف به منظور ممانعت از انتشاربرخی بیماری ها باید 24 ساعت درسردخانه نگاهداری شود.
وی وجود سگ های ولگرد در اطراف کشتارها را نیز از دغدغه های حوزه سلامت برشمرد و اضافه کرد: شهرداری ها باید نسبت به جمع آوری این حیوانات در اطراف کشتارگاه ها به جهت پیشگیری از انتقال بیماری اقدام کنند.
شهرستان تیران و کرون دارای 2 واحد کشتارگاه گوشت قرمز و یک کشتارگاه طیور می باشد.
سالانه بیش از چهارهزارتن گوشت قرمز، بیش از هشت هزار تن گوشت سفید در تیران و کرون تولید می شود.
شهرستان تیران وکرون با 71 هزار نفر جمعیت در 45 کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد.
ت.7131 / 1339
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.