به گزارش خبرنگار ایرنا، 'عیسی شفیعی' روز پنجشنبه در این نمایشگاه گفت: 17 مدرسه و سه تیم کارکنان غذاهای سنتی و محلی را در این طرح آماده کرده و تا پایان روز در دسترس بازدید کنندگان قرار داده اند.
وی افزود: غذا های ارائه شد توسط داوران مورد ارزیابی قرار می گیرد و پنج نفر از شرکت کنندگان که استاندارد های غذایی (طعم، بو، رنگ، موارد بهداشتی، استفاده از ظرف های سنتی و نحوه پخت) را به طور کامل رعایت کرده باشند، قدردانی می شوند.
مدیر آموزش و پرورش اردستان هدف از بر پایی این نمایشگاه را احیای غذاهای بومی، استفاده از غذاهای سالم، تولیدات داخلی و پرهیز از مصرف فست فودها و تشویق کودکان به استفاده از خوراک های سنتی اعلام کرد.
او اضافه کرد: ترغیب دانش آموزان به زندگی سالم تر، شاداب تر و آموزش بهتر در کنار این نمایشگاه با برگزاری آئین های فرهنگی و نشاط آور گوناگون دیگری مانند جشن یلدا در تمامی مدرسه های شهرستان اردستان پیگیری می شود.
چهار هزار و 500 نفر دانش آموز در 62 واحد آموزشی شهرستان اردستان تحصیل می کنند.
شهرستان اردستان با جمعیت نزدیک به 43 هزار نفر در فاصله 118 کیلومتری شمال شرقی اصفهان واقع است.
خبرنگار: رحمت الله عامری نیا ** انتشار دهنده: محمد ملا حمزه زاده
7431/8123
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.