به گزارش ایرنا، محمد اعتدادی روز سه شنبه در نشست خبری با موضوع ارائه دستاوردهای آموزش و پرورش در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در سالن اجتماعات این اداره کل افزود: آموزش و پرورش استان در چهار دهه اخیر در زمینه های مختلف از جمله پرورشی، ورزشی و آموزشی رشد بسیاری داشته است.
وی اظهارداشت : فصل الخطاب و نقشه راه آموزش و پرورش استان در دوره و فصل جدید مدیریتی اجرایی و عملیاتی کردن کتاب و سیاست های کلی ایجاد تحول در آموزش و پرورش و سند بنیادین است.
وی با بیان این که در زمان حال باید این کتاب اجرایی و عملیاتی شود، تصریح کرد: هرکس این مسوولیت را به عهده گرفت نمی تواند خارج آن عمل کند زیرا اجرای سند تحول بنیادین اتفاق بزرگی در کشور بود.
مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان با اشاره به سند تحول بنیادین و مورد تاکید این وزارتخانه گفت: پرداختن به بحث مدرسه محوری یکی از بندهای این سند است که در زمان حال در دستور کار آموزش و پرورش استان قرار گرفته است.
به گفته وی، سیاست ها و برنامه ریزی اداره کل آموزش و پرورش استان براساس مدرسه محوری است.
وی ادامه داد: اختیاراتی به مدیران آموزشی تفویض شده تا بدانند در مدرسه تصمیم گیر بوده و بگیرند و تنها شاهد تغییر نیستند بلکه خود تغییر دهنده بوده و باید مدیر تحول گرا باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان تصریح کرد: آغاز سند تحول بنیادین این اداره کل از دوره ابتدایی رقم
رقم خورده و در زمان حال پوشش تحصیلی پیش از دبستان به ٧٤ درصد با تاکید بر حاشبه شهرها و مناطق کمتر برخوردار رسید که این میزان قبل از انقلاب ٢٠ درصد بود.
وی بابیان اینکه در بحث مبادی بی سوادی بیش از ٩٩ درصد رشد داشتیم، یادآور شد : در سند تحول بنیادین به افزایش باسوادان و کاهش بی سوادی اشاره شده است.
اعتدادی با بیان اینکه پژوهش های علمی دانش آموزان ٥٥ درصد رشد داشت، خاطرنشان کرد: رشد خوبی از نظر کمی و کیفی به لحاظ پژوهش های علمی دانش آموزان به ویزه جابربن حیان داشتیم.
وی با بیان اینکه پوشش تحصیلی مناسبی در زمینه اتباع داشتیم، اظهارداشت: به تاکید رهبری باید افراد فاقد مدارک هویت زیر پوشش قرار بگیرند.
به گفته اعتدادی اکنون در مجموع ٥٣ هزار دانش آموز اتباع در استان اصفهان داریم که از این تعداد ١٧ هزار نفر فاقد مدارک هویتی هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان اضافه کرد: این اداره کل با 2 مشکل اساسی از جمله کمبود شدید نیروی انسانی و وضعیت سیستم گرمایشی مدارس روبه روست که باید این مشکلات در کلان رسیدگی شود.
وی با اشاره به آمار کمبود نیروی انسانی در سال تحصیلی ٩٧-٩٨ ادامه داد: مهرماه جاری را با کمبود بیش از ١٣ هزار نفر کسری نیرو آغاز کردیم که این اداره کل در زمینه کمبود نیروی انسانی در سال جاری با بحران روبه رو شد.
مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان بیان کرد : برای جبران کمبود کسری ها بخش قابل توجهی را در قالب حق التدریس، بازنشستگان، نیروهای خرید خدماتی و حق التدریسان آزاد بواسطه برون سپاری جذب کردیم که در دوره ابتدایی مشغول به تدریس هستند.
اعتدادی با اشاره به اینکه پنج هزار و ٣٠٠ واحد آموزشی در استان وجود دارد که یک سوم آنها فرسوده هستند، تصریح کرد: درخواستی مبنی بر کمک خیران برای برطرف سازی این بحران داشتیم.
وی اضافه کرد : هم اکنون در شهر اصفهان مدارس فرسوده ای داریم که برخی ازآنها بنا به اعلام اداره کل نوسازی مدارس در حال تخلیه هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان با اشاره به کرامت معلمان اظهارداشت: باید کرامت و شان معلم حفظ شود که ما به شعار خود پایبند هستیم.
وی با اشاره به برگزاری مسابقات فوتبال دانش آموزی سراسر استانها با در سال جاری گفت: هر استانی با نام شهید مدافع حرم در این مسابقات شرکت کرد که اصفهان با نام شهید محسن حججی در این مسابقات شرکت کرد و جام قهرمانی مسابقات فوتبال متوسطه دوم دهه فجر به دیار زاینده رود رسید.
وی درباره ستاد خدمات مسافران نوروزی گفت: یکهزار و ٢٦٠ مدرسه با ١٢ هزار و ٧٦٠ کلاس درس در اختیار همکاران فرهنگی در عید نوروز قرار می گیرد.

** اصفهان چهارمین استان در زمینه کمبود نیروی انسانی است
معاون توسعه منابع و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به کمبود نیروی انسانی افزود: اصفهان چهارمین استان کشور بوده که با کسری نیروی انسانی مواجه است.
سیدمحمد میرپور گفت: بالغ بر ٣٤ هزار و ٥٠٠ نفر نیروی مورد نیاز اداره کل آموزش و پرورش استان است.
وی با بیان اینکه اعتبارات هزینه آموزش و پرورش به صورت ملی تامین می شود و به عنوان ردیف اعتباری در اختیار استان ها قرار می گیرد، بیان کرد: در سال جاری ردیف اعتباری مستقلی برای خدمات توسط دولت در نظر گرفته شد.
معاون توسعه منابع و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش اصفهان با اشاره به آمار مدارس فرسوده اظهار داشت: براساس اداه کل نوسازی مدارس ٣٢ درصد مدارس مستحکم، ٤٠ درصد نیازمند مقاوم سازی و ٢٩ درصد تخریبی هستند.
به گفته وی ٥٠ درصد پروژه های سیستم آموزش و پرورش توسط خیران اجرا می شود.

**مهارت آموزی از اولویت های اصلی آموزش و پرورش است
معاون آموزش متوسطه اول اداره کل آموزش و پرورش اصفهان با اشاره به آمار بازماندگان از تحصیل دوره متوسطه اول در سال تحصیلی جاری اظهار داشت: ٢ هزار و ٣١٤ نفر در این دوره از تحصیل بازماندند که با تمهیدات اندیشیده شده ٥١٧ نفر به مدارس بازگشتند.
ناظم زاده درباره علل بازماندگان از تحصیل گفت: برخی اتباع مهاجر و برخی هم به دلیل بیماری های خاص و یا بد سرپرست بودن از تحصیل بازماندند.
وی ادامه داد: ١٠ هزار و ٣٧٤ نفر در مقطع متوسطه دوم از تحصیل بازماندند که ٦ هزار و ٣٤٥ نفر آن ها به تحصیل بازگشتند.
معاون آموزش متوسطه دوم اداره کل آموزش و پرورش اصفهان حلقه مفقوده آموزش طی سالیان گذشته را نبود مهارت آموزی دانست و گفت: مهارت آموزی در سال های اخیر جز اولویت های آموزش و پرورش قرار گرفته و نیازمند فرهنگسازی است.
به گزارش ایرنا، اکنون در استان اصفهان بیش از 32 هزار کلاس درس در پنج هزار واحد آموزشی دایر است.
دستگاه تعلیم و تربیت استان اصفهان متشکل از 850 هزار دانش‌ آموز، بیش از 50 هزار معلم شاغل و 30 هزار بازنشسته و بیش از پنج هزار باب مدرسه است.
9913/6026/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.