به گزارش ایرنا، عبدالحسین خانی روز یکشنبه در اجلاس اعضای شورای استان و رؤسای شوراهای بخش استان اصفهان و مدیران بنیاد مسکن با بیان اینکه نوسازی مسکن روستایی در کل کشور 41 درصد بود، افزود: در این استان فقط 25 درصد منازل روستایی نوسازی شده که یکی از دلایل آن مشکلات و پایین بودن میزان تسهیلات بانکی است.
وی خاطرنشان کرد : تلاش می کنیم در این خصوص جلساتی با رؤسای بانک‌ ها با استاندار اصفهان برگزار کنیم تا روند دریافت وام ویژه به آنان تسهیل شود.
وی با بیان اینکه بنیاد مسکن یک نهاد حقوقی غیردولتی است، افزود: مهم ‌ترین وظایف این نهاد در روستاها و در همین راستا سال گذشته مطالعات اقتصادی و اجتماعی 123 روستا و 18 دهستان استان با همکاری دانشگاه اصفهان انجام شد.
مدیرکل بنیاد مسکن استان اصفهان با اشاره به نقش این بنیاد در تدوین طرح های هادی روستایی اظهار داشت: تصویب این طرح‌ ها در برنامه ششم توسعه به صورت مشارکتی توسط بنیاد مسکن، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، فرمانداران، بخشداران انجام می ‌شود و شوراهای بخش و دهیاران به عنوان مدعوین این طرح ها در بررسی آن‌ ها مشارکت دارند.
بر اساس آیین نامه نحوه بررسی و تصویب طرحهای توسعه عمران محلی ، ناحیه ای ، منطقه ای و ملی و مقررات شهرسازی و معماری کشور مصوب مورخه 12/10/78 هیأت دولت، طرح هادی روستایی عبارت از: طرح هادی روستایی طرحی است که ضمن ساماندهی و اصلاح بافت موجود ، میزان و مکان گسترش آتی و نحوه استفاده از زمین برای عملکرد های مختلف از قبیل مسکونی ، تولیدی ، تجاری و کشاورزی ، و تأسیسات و تجهیزات و نیازمندیهای عمومی روستایی را بر حسب مورد در قالب مصوبات طرحهای ساماندهی فضا و سکونتگاههای روستایی یا طرحهای جامع ناحیه ای تعیین می نماید.
این طرح ها از سال 1366 توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با جدیت تمام پی گیری می شود.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان ادامه داد: تصویب طرح های هادی روستایی حداکثر یک ماه به طول خواهد انجامید در حال که در گذشته برای تصویب آن تا دو سال به طول می انجامید.
وی گفت: امسال دو برابر سهمیه استان قیر رایگان جذب شد و با همکاری فرمانداریها، بخشداریها و شوراهای روستا توزیع شد و افزون بر این میزان 17 درصد از قیر رایگان سال 98 دریافت شده است.
خانی با بیان اینکه استان 935 روستا دارد، گفت: تا کنون بیش از 56 هزار قطعه زمین در روستاها با هدف کاهش مشکلات روستائیان در خصوص زمین های مورد نیازشان واگذار شده است
وی با بیان اینکه صدور سند برای خانه‌های روستایی از دیگر اقدامات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است، افزود: در این راستا مراحل نقشه‌ برداری و تشکیل پرونده مراجعین توسط بنیاد مسکن با همکاری سازمان ثبت اسناد انجام می شود و تاکنون 190 هزار جلد سند در روستاها صادر شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان گفت: مطابق برنامه سالانه 10 هزار واحد مسکونی باید سنددار شود، که در سال جاری بیش از 80 درصد این سهم محقق شده است.
وی اضافه کرد : در زمینه بهسازی روستایی برای هر واحد رووستایی 250 میلیون ریال تسهیلات در نظر گرفته شده است و احتمالا این وام در سال 98 به 350 میلیون ریال خواهد رسید.
مدیرکل بنیاد مسکن استان اصفهان در خصوص بازسازی نقاط زلزله زده سرپل ذهاب توسط بنیاد مسکن استان اصفهان گفت: 27 هزار واحد مسکونی و 56 هزار واحد ترمیمی در سرپل ذهاب توسط بنیاد مسکن انجام شد و در این زمینه 200 نفر از همکاران بنیاد مسکن از سراسر استان در بازسازی سر پل ذهاب حضور داشتند.
اجلاس اعضای شورای استان و رؤسای شوراهای بخش استان اصفهان و مدیران بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با هدف بررسی مشکلات روستایی و تسریع در پیشرفت و توسعه روستایی روز یکشنبه با حضور روسای شوراهای اسلامی بخش های استان برگزار شد و نمایندگانی از این شوراها در ادامه به بیان خواسته ها و نظرات خود پرداختند.
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در تاریخ 21 فروردین سال 1358 به فرمان حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی‌ایران به منظور تأمین مسکن محرومان ، ساخت واحدهای مسکونی شهرها در چارچوب سیاست‌ها و برنامه‌های دولت جمهوری اسلامی‌ایران و به عنوان متولی توسعه و عمران روستاهای کشور تشکیل گردید.
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی‌ یک دفتر مرکزی در تهران و 31 اداره کل در مراکز استانها و بیش از 278 اداره در شهرستانهای کشور دارد. به علاوه، هفت سازمان اجرایی نیز عملاً به منظور انجام مسوولیت ویژه بنیاد مسکن در رابطه با توسعه مسکن در شهرها و روستاها و اقشار کم‌درآمد و بازسازی مناطق آسیب‌دیده از سوانح عهده‌دار وظایف مربوط می‌باشند.
6026//7134/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.