به گزارش ایرنا، این بانوان در حالی که عکس هایی از فرزندان شهید خود را در دست داشتند از امام جمعه و نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی تحقق حقابه کشاورزان این خطه را خواستار شدند.
حضور این بانوان مقابل دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان با حضور 16 نفر از نمایندگان این استان در مجلس در دفتر آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان همزمان شده است.
نمایندگان اصفهان در مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه همزمان با شروع آغاز به کار مجلس شورای اسلامی پس از یک هفته تعطیلی؛ به نشانه اعتراض به تخصیص نیافتن اعتبار برای طرح های آبی این استان در بودجه سال آینده، در دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان حضور یافتند.
به گزارش ایرنا، این نمایندگان دلیل حضور خود در دفتر امام جمعه اصفهان را اعتراض به در نظر نگرفتن اعتبار برای تامین آب شرب پنج میلیون شهروند این استان در بودجه سال آتی عنوان کردند.
به گزارش ایرنا، 14 آذر سالجاری 19 نماینده استان اصفهان در اعتراض به آنچه که 'عدم تحقق وعده‌های دولت درخصوص جاری شدن آب زاینده رود ' خواندند خواهان کناره گیری از سمت نمایندگی مردم این استان در مجلس شورای اسلامی شدند.
از بین نمایندگان امضاکننده این نامه، ناهید تاج الدین و حمیدرضا فولادگر نمایندگان شهرستان اصفهان و مرتضی صفایی نطنزی نماینده نطنز و قمصر در دفتر امام جمعه اصفهان حاضر نشده اند.
مجلس شورای اسلامی امروز ( یکشنبه ) پس از تعطیلی یک هفته ای به ریاست علی لاریجانی با حضور 223 نفر از نمایندگان تشکیل جلسه داد که براساس اعلام مجمع نمایندگان استان اصفهان، نمایندگان این خطه از شرکت در آن خودداری کردند و در اقدامی اعتراض آمیز به جای حضور در مجلس در دفتر آیت‌ الله طباطبایی ‌نژاد نماینده ولی فقیه در این استان جلسه برگزار کردند.
کشاورزان شرق اصفهان در ماه های گذشته و روزهای پایانی سال گذشته در چند نوبت با حضور در خیابان ها مختلف شهر اصفهان خواهان تخصیص حقابه خود از زاینده رود شدند.
مناطق شرق اصفهان متشکل از شهرها و مناطقی از جمله زیار، جرقویه، ورزنه، اژیه، هرند، برآن و خوراسگان حدود 300 هزار نفر جمعیت دارد، اغلب مردم این مناطق به کشاورزی اشتغال دارند، اما خشکسالی، آنان را در معرض مشکلات شغلی و معیشتی قرار داده است.
طبق مصوبه شورای هماهنگی زاینده رود، با توجه به اینکه ذخیره آب در سد زاینده رود به کمترین میزان طی 50 سال اخیر رسیده است، امکان بازگشایی زاینده رود و توزیع آب کشاورزی در سال زراعی جاری وجود ندارد.
کاهش بارش در سال زراعی جاری در حوضه آبریز فلات مرکزی ایران که زاینده رود بزرگترین رودخانه آن به شمار می رود،باعث شده تا میزان آب ورودی به سد زاینده رود نیز به حداقل خود برسد.
/ 6022 / 2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.