به گزارش ایرنا، دکتر وحید مفید روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران کاشان یادآور شد: بر اساس آمارها از مجموع 120 میلیون تن مواد غذایی که در کشور تولید می شود، نزدیک به 90 میلیون تن آن بدون هیچ نظارتی بدست مصرف کنندگان می رسد.
وی همچنین در زمینه واردات مواد غذایی به ویژه محصولات فراوری شده بیان کرد: بخشی از این مواد با تاسف به صورت قاچاق وارد کشور می شود که فاقد هرگونه برچسب وزارت بهداشت هستند.
مدیرکل امور غذایی، بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو افزود: کارشناسان این سازمان و مرکز سلامت محیط و کار از کارخانه های تولیدی، مرکزهای نگهداری و عرضه مواد غذایی بازدید مستمر دارند اما ایمنی غذا باید از مزرعه تا سفره زیر نظارت باشد و به عبارتی دیگر زنجیره نظارتی به طور کامل در کشور اجرا شود.
وی با اشاره به تدوین سند ملی ایمنی غذا در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: با تدوین و اجرای این سند بر اساس برنامه ریزی ها و در چارچوب قانون، نظارت ها بیشتر و منسجم تر با فرماندهی متمرکز انجام خواهد شد.
مفید اضافه کرد: اجرای این سند اطمینان را خواهد داد که هر گونه مواد خوراکی مانند میوه و سبزی، محصولات فراوری شده و غذاهایی که در رستوران ها عرضه می شود، به صورت سالم به دست مصرف کننده می رسد.
وی در ادامه نیز به مردم توصیه کرد تا از مصرف مواد خوراکی و آشامیدنی فاقد برچسب اصالت، به ویژه محصولات وارداتی خودداری کنند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیش از 91 تن انواع مواد غذایی 6 ماه نخست سال جاری در نتیجه گزارش های مردمی به سامانه 190 مبنی بر عرضه مواد غذایی صنفی سنتی فاسد و عرضه مواد غذایی بسته بندی فاقد تاریخ مصرف معتبر معدوم شده است.
6136/8123
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.