سید احمد آقامیری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان از چهارم تیرماه آغاز شده و تا 2 ماه در 10پایگاه ثابت، یک پایگاه سیار و یک پایگاه تخصصی ادامه دارد.
وی اضافه کرد: امسال برای آسایش والدین و کودکان تمام تست های بینایی، شنوایی، آمادگی تحصیلی و جهش تحصیلی در پایگاه تخصصی متمرکز شده و خانواده ها مجبور نیستند به چند پایگاه مراجعه نمایند.
وی گفت: از تعداد نوآموزانی که مورد سنجش سلامت قرار گرفته اند، 2 هزار و 637 تن به پایگاه های تخصصی سنجش ارجاع داده شده اند.
آقامیری افزود: یک هزار و 461 تن برای ارزیابی تخصصی در خصوص آمادگی تحصیلی، 748 تن در خصوص مسائل بینایی، 396 تن شنوایی، 25 تن حرکتی و فیزیک جسمی و هفت تن هم به دلیل مشکلات رفتاری به پایگاه تخصصی سنجش ارجاع داده شده اند.
به گفته وی، بر اساس ارزیابی های صورت گرفته تاکنون یک هزار و 797 تن از نوآموزانی که به پایگاه های تخصصی ارجاع داده شده اند، مشکلی نداشتند و به مدارس عادی معرفی شده اند.
وی گفت: دانش آموزانی که در مرحله سنجش دیرآموز تشخیص داده شوند، مشاوره های لازم به والدین داده می شود و معلم نیز در جریان این مساله قرار می گیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استثنایی قم افزود: اگر دانش آموز دیرآموز در امتحانات پایه اول قبول نشود، ممکن است به تشخیص معلم بار دیگر به پایگاه سنجش سلامت معرفی و ارزیابی شود تا مشخص شود وی باید در مدرسه عادی یا استثنایی تحصیل نماید.
وی با تاکید بر مراجعه به موقع والدین برای سنجش نوآموزان خود، گفت: اگر همه دانش آموزان تا اوایل شهریورماه سنجش شوند، مدارس مشخص و کلاس بندی بهتر انجام می شود تا فرآیند آموزشی مختل نشود.
وی در ادامه گفت: امسال 160 تن از دانش آموزانی که در مدارس عادی بودند با درخواست مدیر مدرسه به پایگاه تخصصی سنجش ارجاع داده شده اند تا برای جهش تحصیلی از نظر هوشی مورد ارزیابی قرار گیرند.
آقامیری افزود: دانش آموزانی برای جهش تحصیلی مراجعه می نمایند که سابقه تحصیلی مناسبی داشته باشند و مورد تایید معلم و مدیر مدرسه باشند؛ اگر ارزیابی مثبت باشد، دانش آموز می تواند در امتحانات شهریورماه پایه تحصیلی بالاتر شرکت نماید.
وی در ادامه با بیان این که هزینه داروی برخی دانش آموزان استثنایی بسیار بالاست گفت: خیران می توانند کمک های نقدی خود را به شماره حساب 0110269174009 و شماره شبا 850170000000110269174009 بانک ملی به نام صندوق خیریه حضرت ابوالفضل(ع) حمایت از دارو و درمان دانش آموزان استثنایی واریز نمایند.
در سال تحصیلی گذشته یک هزار و 939 دانش آموز استثنایی در 33 مدرسه استان و 203 کلاس درس تحصیل نمودند که از این تعداد 461 تن به صورت تلفیقی در مدارس عادی حضور داشتند؛ یک هزار و 147 دانش آموز استثنایی آسیب دیده ذهنی، 429 تن آسیب دیده شنوایی، 113 تن آسیب دیده بینایی، 205 تن آسیب دیده حرکتی و 45 تن نیز از طیف اختلالات رفتاری(اتیسم) هستند.
/2085/ 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.