به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی حفظ و نشرآثار دفاع مقدس قم، احمد حسینی در دیدار مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری قم خاطرنشان کرد: تاکنون در 17 استان کشور برای خلبانان شهید یادمان ساخته شده و این موضوع از سال 93 با تشکیل جلساتی در قم پیگیری و امید است هر چه زودتر در استان قم هم در این زمینه به نتیجه مطلوب برسیم.
وی ادامه داد: 32 مکان بمباران شده درقم وجود دارد که بخشی از آنها از بین رفته و مطالبه و پیگیری ساخت المان مکان های بمباران، موشکباران و ترور و همچنین ساخت موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس استان برای جلوگیری از به فراموشی سپرده شدن تاریخ انقلاب و دفاع مقدس می باشد.
حسینی بیان داشت: آثار و ابنیه فیزیکی مرتبط با هشت سال دفاع مقدس در سراسر کشور در تملک معنوی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس است و اداره کل حفظ آثار قم نیز با پیگیری خط مشی بنیاد که همان سیر و سیره و جامعیت سال های دفاع مقدس است، با همکاری دستگاه های ذیربط اقداماتی را در جهت ثبت، نگهداری و معرفی این مکان ها در سطح استان انجام داده است.
سید محمد موسوی منش مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری قم نیز در این دیدار، با بیان اینکه شهرداری در سال های اخیر تلاش کرده ضمن رعایت برنامه محوری، نگاه علمی تری به موضوعات شهری داشته باشد،افزود: در سند چشم انداز اجرای طرح های اسلامی ایرانی و بخصوص موضوع ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در پروژه های شهری توجه خاص شده است.
وی ادامه داد: از آن جمله می توان به نصب پلاک شهدای شاخص و اجرای نور پردازی و دیوارنگاری متناسب با شهید و شهادت در زیرگذرها، پل ها، معابر و میدان هایی که به نام شهدا مزین است، اشاره کرد.
موسوی منش خاطرنشان کرد: اگر موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بخواهد ماندگار و جذاب شود باید با جلوه های هنری عجین گردد و در این راستا می توان از تجربه هنرمندانی که عرصه دفاع مقدس را به خوبی درک کرده و یا علاقمند به ترویج فرهنگ و ایثار و شهادت باشند، بهره مند شد.
7401/ 6133/ تنظیم: بهمن اطمینان ** انتشار- جعفرمسلمی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.