بهرام سرمست روز شنبه درجلسه شورای برنامه ریزی و توسعه قم در تالار امام جواد (ع) استانداری اظهار داشت: برای تحقق این هدف برخی از مسائل در داخل استان قابل مدیریت است.

وی اهمیت حمایت‌های نمایندگان قم در مجلس شورای اسلامی را مورد توجه قرار داد، و بیان داشت: باید در بودجه استان به مساله فروش زمین های تجاری و خرید فضاهای آموزشی دربافت فرسوده و مناطقی که کمبودهایی وجود دارد، توجه شود.

میانگین سرانه فضای آموزشی به ازای هر دانش آموز درکشور ۵.۲ متر مربع و در قم ۴.۲ مترمربع می‌باشد.

وی بیان داشت: فضاهای آموزشی قم از نظر کمی دارای مشکل جدی می‌باشد، لذا استفاده از ظرفیت خیران مدرسه ساز ضروری است چون در مقایسه با میانگین کشوری فعالیت خوبی داشتند و این پتانسیل را نیز با اختصاص زمین می‌توانیم فعالتر کنیم. 

وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت اوراق تسویه خزانه برای این موضوع گفت: معاون عمرانی استانداری این مساله را پیگیری و نمایندگان نیز حمایت کنند تا بتوانیم‌ سازمان ها و دستگاه های نظارتی را با این موضوع همراه کنیم.

سرمست ادامه داد: به منظور توجیه این مساله در فرصت باقی مانده یک جلسه مشترکی را برگزار و دستگاه های اجرایی نیز مقداری ریسک کنند، چرا ‌که شرایط واقعا اضطراری و نیاز است که این بحث‌ها ای آموزشی را دنبال نمایند.

استاندار قم با اشاره به وجود ۴۰ هزار دانش آموز اتباع در این استان گفت: برای جبران کمبود فضاهای آموزشی قم باید از ظرفیت کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد نیز استفاده شود، و در این زمینه هم نمایندگان استان کمک کنند و مکاتبه ای صورت گیرد، و در سطح ملی این بحث را دنبال کنیم. 

وی همچنین شاخص‌های آموزشی این استان را به لحاظ کیفی مطلوب توصیف کرد و افزود: این‌ نشان دهنده آن است که درشرایط کمبود فضاهای آموزشی، از نظر کسب رتبه‌های مختلف بویژه درکنکور سراسری با موفقیت‌های خوبی مواجه بودیم که این قابل تقدیر است.

جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه قم با حضور مدیران و کارشناسان دستگاه های اجرایی قم برگزار طی آن ۲۵ طرح اشتغال روستایی در یک افق ۱۰ ساله برای بخش سلفچگان قم با اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیارد ریال تصویب شد.
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.