حسن ایزانلو روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: تاکنون سه هزار و 882 مورد بازدید بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی توسط کارشناسان مرکز بهداشت در استان قم صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: در این بازدیدها 14 مرکز متخلف به مراجع قضایی معرفی و همچنین هشت هزار و 600 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف از گردونه خارج و معدوم شد.
وی بیان کرد: تاکنون سه هزار و 489 مورد سنجش بار میکروبی در واحدهای صنفی از سطوح و ابزار کار و مواد اولیه صورت گرفته است.
ایزانلو افزود: همچنین 2 هزار و 73 مورد کلرسنجی از واحدهای تهیه و توزیع غذا و اماکن عمومی از جمله هتل ها و مهمانسراها انجام شده است.
در طرح نوروزی 98 مرکز بهداشت قم که تا 20 فروردین ماه جاری ادامه دارد، 19 اکیپ بر مراکز تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی نظارت دارند.
از ابتدای سال گذشته تا 20 اسفندماه 97، 9 هزار و 163 مورد نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در قم انجام و این نظارت ها منجر به کشف و معدوم سازی بیش از 344 تن مواد غذایی غیرقابل مصرف و فاسد و همچنین پلمپ 203 واحد متخلف شد.
/2085/ 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.