به گزارش ایرنا از دفتر آیت الله احمد مبلغی ، وی روز شنبه در نشست مشترک با قائم مقام و برخی از مسئولین سازمان استاندار کشور خاطرنشان کرد: در این صورت است که به ارتقای سطح اطمینان، سلامت، پیشرفت و پاکی و پاکیزگی جامعه خدمتی بزرگ را تقدیم داشته‌ایم.
وی ادامه داد: برخی افزودنی ها مشکل عدم حلیت شرعی و آسیب‌رسانی به جسم را دارند.
وی گفت: به دلیل شاخص بودن 'گسترش استاندارد' نسبت به پیشرفت و ارتقاءیافتگی کشور، و نیز شاخص بودن 'گسترش دامنه حلال' نسبت به پاک بودن کالا و خدمات در کشور، لازم است دامنه و سطح دو مقوله استاندارد و حلال را در کشور بر اساس ابعاد علمی، فقهی، حقوقی و تقنینی، گسترش و عمق ببخشیم.
رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی با ذکر این نکته که حلال دارای دامنه و عرضی وسیع است، گفت: خوراک، پوشاک، آرایش، خدمات و گردشگری پنج حوزه کلان حلال را تشکیل می دهند.
وی افزود: در ارتباط با کالای خوراکی باید حلال را در دو زمینه پی گرفت، یکی ماده اصلی دریک کالای خوراکی که باید حلال باشد و دیگری افزودنیها به ماده اصلی در کالای خوراکی که آن نیز باید حلال باشد.
مبلغی با اشاره به اینکه افزودنی ها در یک کالای خوراکی با یکی از اهداف ایجاد رنگ خاص، طعم خاص، بوی خاص و انسجام دادن به ماده اصلی خوراک و یا نگه داشتن آن انجام می گیرد، گفت: در بسیاری از مواقع وقتی سخن از حلال به میان می آید صرفاً ذهن ها معطوف به ماده اصلی و حلال بودن آن می شود در حالی که در موارد بسیار این افزودنی ها هستند که مشکل عدم حلیت دارند و کالای خوراکی را غیر حلال می کنند.
7401/ 6133/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.