این مرجع تقلید روز پنجشنبه در همایش ملی«فرهنگ دفاعی-امنیتی بر اساس آموزه های مهدوی» در موسسه اسرا قم، افزود: نباید در کشور دائم از عنصر گریه برای بیان ارزش های دفاع مقدس و فداکاری های رزمندگان، استفاده کرد چرا که اشعار آیینی در این زمینه تاثیرگذاری لازم را ندارند، بلکه لازم است شعرای حماسه سرا زیاد شوند و ایثارگری های نیروهای مسلح در قالب حماسه برای مردم بیان گردد.
وی با اشاره به این که در زمان حاضر احتیاج به شاعرانی همچون فردوسی برای تبیین ارزش های انقلاب داریم، گفت: فردوسی با دست خالی هزاران رستم و اسفندیار درست کرد در حالی که ما امروز هزاران رستم حقیقی داریم و باید با اشعار حماسی آنان را به مردم معرفی کنیم و شرف ایرانی را نشان دهیم.
وی ادامه داد: در جریان پذیرش قطعنامه پایان جنگ، صدام با زیر پا گذاشتن تعهد خود با حمایت منافقین به جبهه های ایران که از نیروهای نظامی خالی شده بود حمله کرد اما جمهوری اسلامی در زمان حمله عراق به کویت که با شکست صدام همراه شد به این کشور حمله نکرد و به تعهد خود پایبند ماند.
آیت الله جوادی آملی گفت: عظمت و بزرگی نیروهای نظامی ایران در همین جوانمردی هاست که ریشه در فرهنگ مهدویت دارد.
وی افزود: در زمان جنگ تحمیلی همه دنیا جز چند کشور که منافع آنها در برقراری ارتباط با ایران بود از صدام پشتیبانی کردند، اما فرزندان این ملت با خون خود از انقلاب اسلامی و مردم دفاع کردند، برای بیان این عظمت باید از عنصر حماسه استفاده کرد.
وی ادامه داد: رهبر خوب داشتن یک طرف مساله است اما برای دفاع از مملکت باید مردم در صحنه باشند و برای حضور آنان در صحنه باید فرهنگ مهدویت و ایثار را با زبان حماسه بیان کرد.
این مرجع تقلید گفت: نظام اسلامی احتیاج به مسئولانی دارد که قائم بالقسط باشند و برای برقراری عدالت در جامعه ایستادگی کنند و این چنین جامعه ای ظلم نمی پذیرد.
وی افزود: ملت ایران با پیروی از همین فرهنگ 10 سال جنگ خرد و کلان را در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی با مجاهدت پشت سرگذاشت و خون شهدا، ناپاکی ها را این کشور دور کرد.
وی با اشاره به این که خون شهدا طیب و طاهر کننده است، گفت: میوه طیب این سرزمین باید مردان پاک و منزه از اختلاس نجومی و مفاسد دیگر باشد و ما موظفیم شجره طیبه این نظام باشیم.
آیت الله جوادی آملی گفت: یک عنصر ناپاک در نظام اسلامی به کل مجموعه ضربه می زند به همین دلیل تنها باید افراد پاک را برای مسئولیت ها انتخاب کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت اقتدار نیروهای مسلح گفت: براساس آموزه های مهدویت، نیروهای مسلح ما باید به گونه ای باشند که احدی حتی فکر حمله به ایران را نیز نداشته و همواره از مقابله با نظام اسلامی در هراس باشد، همان گونه که امروز در میدان مین هستیم اما کشور در امنیت کامل به سر می برد، این اقتدار را باید حفظ و تقویت کرد.
وی با بیان این که در بخش های مختلف از جمله دستگاه قضایی باید از افراد قائم بالقسط برای پذیرش مسئولیت ها و قضاوت پرونده ها استفاده کرد، گفت: در دستگاه قضایی نمی توان پرونده های سنگین را تنها به قضات عادل داد بلکه باید این افراد قائم بالقسط و ایستاده برای اجرای عدالت باشند.
همایش ملی فرهنگ دفاعی-امنیتی بر اساس آموزه های مهدوی، با سرلشکر حسن فیروز آبادی مشاور عالی فرمانده کل قوا و مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح در موسسه اسراء قم آغاز شد و عصر امروز به کار خود پایان می دهد.
برگزاری کارگاه های تخصصی، ارائه مقاله های علمی، رونمایی از کتاب های مرتبط با موضوع همایش و تجلیل از خانواده های معظم شهدا از جمله بخش های جانبی این همایش یکروزه است.
7405/ 6133/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.