به گزارش ایرنا ، احمد قنبری روز چهارشنبه در جلسه کارگروه ساماندهی آرد و نان خلخال افزود: امسال 350 مورد نمونه برداری و آزمایش جوش شیرین از نانوایی ها انجام شد و تمام موارد در آزمایشگاه دانشکده علوم پزشکی منفی بود.
وی همچنین از ممنوعیت استفاده از آرد عاری از سبوس در نانوایی های سنگک پز خبر داد و گفت: دوره های آموزشی در این زمینه برای نانوایان برگزار خواهد شد.
قنبری اظهار داشت: با هدف افزایش کیفیت نان تولیدی ، بازرسی نانوایی ها در 2 نوبت انجام می شود.
وی به پایین بودن کیفیت آرد ارسالی از کارخانه آرد سبلان به نانوایی های دولتی و آزاد پز خلخال اشاره کرد و گفت: انتظار می رود مسئولان این کارخانه نسبت به رفع نقایص و ارسال آرد مرغوب اقدام کنند.
او همچنین با بیان اینکه عدم یکسان سازی قیمت نان در نانوایی های سنگک پز خلخال مشکلاتی را برای اهالی و گردشگران ایجاد کرده، گفت: تمام نانویان سنگک پز باید مصوبه کارگروه ساماندهی آرد و نان خلخال در زمینه یکسان سازی قیمت را اجرا کنند.
خلخال در جنوب اردبیل قرار دارد.
7119/6018
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.