رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت ورزش و جوانان گفت: انتظار ما از اجرای طرح‌های پژوهشی در وزارت ورزش و جوانان این است که به مدل‌هایی برای توسعه ورزش و مدیریت جوانان برسیم. 
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، فضلی در همایش یافته‌های پژوهشی حوزه ورزش و جوانان در اردبیل با بیان اینکه در وزارت ورزش و جوانان 31 استان کشور را به شش منطقه تقسیم بندی کرده و اولین جلسه هم‌اندیشی نیز در استان البرز برگزار شده است، گفت: دومین جلسه هم‌اندیشی و همایش نیز با تکیه بر سرمایه انسانی اعم از دانشگاهیان، پژوهشگران و اندیشمندان استان که در حوزه مطالعاتی ورزش و جوانان حضور دارند، در استان اردبیل در حال برگزاریست. 
وی نشر یافته‌های علمی و نو را فلسفه اصلی این همایش عنوان کرد و افزود: امید می‌رود تاثیر رویدادهای علمی به تغییر و ارتقای نگرش‌ها در حوزه تخصصی ورزش و جوانان کمک کند. 
فضلی با بیان اینکه در بستر پژوهش استانی شاهد گسترش دانشگاه‌ها و علوم مختلف هستیم، تصریح کرد:  در برنامه‌ریزی بودجه کشور در دولت نیز ردیفی برای انجام طرح‌های پژوهشی در نظر گرفته شده است. 
رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: تاکید بر این است که فعالیت‌های پژوهشی بر اساس نیازها و کاربرد انجام شود. 
وی با بیان اینکه ما به لحاظ تولید مقالات علمی و توسعه آموزش در کشور رتبه خوبی در دنیا داریم، ولی در تولید و خلاقیت‌های علمی نیازمند همت و فعالیت بیشتر هستیم، گفت: انتظار ما از اجرای طرح‌های پژوهشی در وزارت ورزش و جوانان این است که به مدل‌هایی برای توسعه ورزش و مدیریت جوانان برسیم. 
فضلی با بیان اینکه ما در سال گذشته 164 طرح پژوهشی استانی پالایش شده در دو حوزه ورزش و جوانان را در سامانه سمات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ثبت کردیم، افزود: با ارتباط و ایجاد ساختار شورای پژوهش و فناوری پل ارتباطی ما با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برقرار شده و در همین راستا 130 عضو هیات علمی در سراسر کشور با ما در ارتباط هستند. 
رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت ورزش و جوانان اظهارامیدواری کرد: طرح‌های پژوهشی راهگشای مدیریت اجرایی استان‌ها باشد.     هر سازمان خلاق، زنده و پویا در جهت رشد و توسعه نیازمند پژوهش و تحقیق است  بهرام آقاخانی مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل در این همایش گفت: هر سازمان خلاق، زنده و پویا در جهت رشد و توسعه نیازمند پژوهش و تحقیق است تا با نظرسنجی و نیازسنجی از وضع موجود خود مطلع شود. 
وی با بیان اینکه باید با نگاه علمی منابع محدود سازمان را در راستای نیازهای سازمان تخصیص داد، افزود: در یک سازمان باید با یک نگاه راهبردی به امر پژوهش و فناوری در راستای سرمایه‌گذاری گام برداشت.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.