جبار کوچکی‌نژاد که برای سفری سه روزه به استان اردبیل سفر کرده است، در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی در برنامه امسال به دنبال شناسایی و بررسی راه‌های توسعه و حل موانع پیش روی رونق گردشگری در مناطق مختلف کشور است.

وی هدف سفر سه روزه به استان اردبیل را آشنایی با ظرفیت ها و نیازمندی‌های بخش گردشگری این استان ذکر و بیان کرد: فراکسیون گردشگری مجلس دهم سفر به استان‌های مختلف کشور را با هدف بررسی وضعیت گردشگری هر منطقه برنامه‌ریزی کرده و در این سفرها، مناطق کم برخوردار به صورت ویژه مورد توجه قرار خواهد گرفت.

کوچکی‌نژاد سفر به استان اردبیل را نخستین سفر اعضای فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی در سال ۹۸ اعلام کرد و گفت: در این سفر در جریان قابلیت‌های گردشگری این استان قرار گرفته و از نزدیک پروژه‌های شاخص این حوزه را مورد بررسی می‌کنیم.

وی جاذبه‌های گردشگری استان اردبیل را قابل توجه خواند و اضافه کرد: مهربانی و مهمان‌نوازی مردم و ظرفیت‌های بالای گردشگری این خطه مشهور است به طوری که این استان به عنوان یکی از مقاصد مهم گردشگری کشور به شمار می‌رود.

رئیس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی از برنامه‌ریزی برای توسعه گردشگری هر منطقه در پی سفرهای استانی اعضای فراکسیون گردشگری و بررسی سازوکارهای رونق صنعت گردشگری متناسب با ظرفیت‌های بومی هر منطقه خبر داد.

به گزارش ایرنا، اعضای فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی برای بررسی ظرفیت‌ها و نیازمندی‌های بخش گردشگری، امروز چهارشنبه وارد استان اردبیل شدند.

اعضای فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی در جریان سفر سه روزه خود به استان اردبیل، از ظرفیت‌های گردشگری شهرستان‌های اردبیل، گرمی، مشگین‌شهر، بیله‌سوار، سرعین، نیر و خلخال بازدید کرده و راه‌های توسعه گردشگری این استان را بررسی می‌کنند.

در این سفر که برای نخستین بار و همزمان با سالروز جهانی جهانگردی و گردشگری انجام می‌شود، جبار کوچکی‌نژاد رئیس فراکسیون گردشگری مجلس و نماینده مردم رشت در مجلس دهم به همراه چهار نفر از نمایندگان عضو این فراکسیون با قابلیت‌ها و توانمندی‌های گردشگری استان اردبیل آشنا می‌شوند.

در دو سال اخیر تلاش گسترده‌ای برای تبدیل استان اردبیل به قطب گردشگری کشور آغاز شده و با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و برگزاری جشنواره های متعدد، این خطه در تابستان امسال به مقصد اول گردشگران داخلی تبدیل شد.

حضور گردشگران داخلی در استان اردبیل در تابستان امسال چشمگیر بود به طوری که در اغلب ایام تابستان، ظرفیت هتل‌های شهرستان‌های اردبیل، سرعین و مشگین‌شهر به طور کامل پر شد.

استان اردبیل با یک میلیون و ۲۴۸ هزار نفر جمعیت با استان های گیلان، زنجان و آذربایجان شرقی همسایه بوده و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به عنوان سه محور توسعه این خطه در نظر گرفته شده است.

در حال حاضر ۳۲ واحد هتل با بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ تخت، ۸۷ واحد هتل آپارتمان با بیش از پنج هزار و ۴۰۰ تخت، ۹۸ واحد مهمانپذیر با بیش از چهار هزار و ۶۰۰ تخت، سه واحد کمپینگ گردشگری با ۴۰ تخت، ۲ واحد مجتمع گردشگری با ۱۵۰ تخت و ۲ واحد اقامتگاه بوم گردی با ۵۰ تخت در خدمت گردشگران استان اردبیل است.

تعداد گردشگران ورودی به استان اردبیل در سال گذشته حدود هشت میلیون نفر بوده و شهرستان سرعین به عنوان قطب مجتمع های آبدرمانی کشور نقش موثری در رونق گردشگری این استان دارد.

۱۹۰۵/۶۰۱۶

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.