به گزارش ایرنا ، ملکه گلمغانی زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران گفت: تاکنون بیش از 18 هزار پروانه تولید صنایع دستی در استان صادر شده است.
او به تولید بیش از 60 رشته صنایع دستی در استان اشاره کرد و گفت: تولید صنایع دستی به دلیل اشتغال زایی و درآمدزایی مطلوب آن مورد حمایت است.
وی اظهار داشت: حمایت از تولیدات هم در بخش راه اندازی کارگاه ها و هم در ادامه فروش و بازاریابی محصولات انجام می شود.
به گفته گلمغانی زاده ، در بخش راه اندازی کارگاه های تولید تسهیلات مشاغل خانگی با نرخ بهره اندک ارائه می شود و امسال 545 مجوز پشتیبان و مستقل تسهیلات مشاغل خانگی صادر شده است.
او اضافه کرد: در بخش فروش نیز بازارچه های فصلی و نمایشگاه های صنایع دستی دایر می شود که می تواند در سطح گسترده نسبت به تبلیغ و اطلاع رسانی تولیدات و فروش محصولات منجر شود.
وی همچنین با اشاره به جذب اعتبار احداث اولین نمایشگاه و بازارچه دایمی صنایع دستی افزود: این نمایشگاه نیز اثرات مطلوبی در فروش و معرفی تولیدات به دنبال خواهد داشت.
اردبیل از استان های برجسته در زمینه صنایع دستی در ایران محسوب می شود و دستان هنرمندان در هر منطقه از این استان از گذشته های دور کالاها و آثار ارزشمند در این زمینه خلق می کنند.
بیش از 120 هزار نفر در استان اردبیل در تولید بیش از 62 رشته متنوع صنایع دستی اشتغال دارند.
چرم و ملیله اردبیل ، معرق نمین ، مرصع سنگ و معرق سنگ خلخال ، گلیم عنبران ، جاجیم بافی ، قالی بافی ، پالاز بافی ، ورنی بافی ، تراش شیشه ، مسند بافی ، سفالگری ، چاقو سازی ، قلم زنی و کاشی معرق از جمله صنایع دستی معروف استان اردبیل است.
6018/ 1257
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.