به گزارش ایرنا ، اکبر صمدی فرماندار مشگین شهر روز شنبه در این آیین هدف از برگزاری این جشنواره را افزایش شور و نشاط اجتماعی و معرفی قابلیت های گردشگری برای جلب و جذب سرمایه گذاران و معرفی محصول انگور به عنوان یکی از برندهای کشاورزی استان اردبیل بیان کرد.
مدیر جهاد کشاورزی مشگین شهر نیز در این جشنواره گفت: امسال برغم سرمازدگی گسترده باغ ها و تاکستان های منطقه، وضعیت تولید محصول انگور تقریبا رضایت بخش می باشد.
اسماعیل شیخ الاسلامی افزود: میانگین عملکرد محصول انگور در هر هکتار 12 تن می باشد که امسال این رقم اندکی کاهش یافته است.
او اظهار داشت: بیش از 2 هزار هکتار از باغ های این شهرستان را تاکستان های انگور تشکیل می دهد و پیش بینی می شود امسال حدود 15 هزار تن انواع انگور از تاکستان های منطقه استحصال شود.
شیخ الاسلامی گفت: 16 رقم انگور از جمله شاهانی ، صاحبی ، خلیلی ، یاقوتی ، نورس ، آلدرق ، گلین بارماقی ، رسمی و سلطانی در این شهرستان عمل آوری می شود که انگور کشمشی بی دانه مشگین شهر شهرت ملی دارد و 90 درصد تاکستان های شهرستان به کشت این محصول اختصاص یافته است.
او گفت: به دلیل شرایط خاص جغرافیایی مشگین شهر و قرار گرفتن تاکستان ‌های این شهرستان در ارتفاع هزار و 500 متری از سطح دریا ، اختلاف محسوس دمای شب و روز و سیلیس‌ دار بودن نوع خاک منطقه ، انگور تولیدی در مشگین شهر رنگ ، طعم و تردی ویژه ‌ای دارد.
وی افزود: در سال های اخیر با هدف توسعه تاکستان های منطقه مدیریت جهاد کشاورزی مشگین شهر اقدامات مختلف آموزشی و ترویجی در باغ های انگور انجام داده و با ارائه راهکارهای مختلف پرورش انگور و شیوه های نوین عمل آوری این محصول یاریگر کشاورزان بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی مشگین شهر همچنین گفت: با هدف افزایش بهره وری در چند سال اخیر استفاده از روش روسیمی در تاکستان های منطقه رواج یافته و حدود 15 درصد از تاکستان های شهرستان رو سیمی شده است.
شهرستان مشگین شهر با دارا بودن 14 هزار هکتار باغ میوه از قطب های اصلی تولید محصولات سردرختی در کشور است.
این شهرستان سالانه با تولید 300 هزار تن انواع میوه رتبه اول استان اردبیل را بخود اختصاص داده است.
7117/6018/ 1257
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.