دفاعیاتی از غذای ایتالیایی الاصل

جی پلاس: ادعاهای جدید دانشمندان درباره خوردن پیتزا!

لینک کوتاه کپی شد

شاید شما هم از آن دسته از افرادی باشید که با وجود علاقه زیادی که به پیتزا دارید نگران مضرات آن برای سلامتی هستید اما محققان پس از انجام بررسی هایی موفق شدند نگرانی های شما را تا حدودی برطرف کنند. به گزارش خبرنگار سبک زندگی جی پلاس؛ امروزه جمعیت زیادی از مردم در سراسر دنیا پیتزا می خورند. با وجود محبوبیت بالای این غذای ایتالیایی الاصل، بسیاری از دوستداران آن هنوز نمی دانند که پیتزا یک غذای مفید است یا مضر؟ اما بعضی دانشمندان تغذیه پس از انجام بررسی های خود چندین دلیل مبنی بر مفید بودن پیتزا (در صورت تهیه از مواد غذایی سالم در فضای کاملا بهداشتی) برای سلامتی ارایه کردند: یکی از چاشنی های اصلی پیتزا تقریباً همیشه سس گوجه فرنگی است. همچنین در اغلب پیتزاها از خود گوجه فرنگی نیز به عنوان چاشنی استفاده می شود. رنگ قرمز گوجه فرنگی به دلیل وجود ماده شیمیایی لیپولین، در آن است. این ماده یکی از قوی ترین آنتی اکسیدان ها به شمار می آید که از توسعه بیماری های مختلف به ویژه بیماری های قلبی و عروقی و همچنین سرطان جلوگیری می کند. بعضی از این دانشمندان مدعی شدند: با مصرف منظم پیتزا خطر ابتلا به حمله قلبی تقریباً نصف می شود و در صورتی که این غذا را دو بار در هفته مصرف کنیم احتمال ابتلا به این گونه بیماری ها تا ۶۰% کاهش خواهد یافت. علاوه بر آن، دانشمندان ثابت کردند، مصرف منظم این غذای معروف ایتالیایی، به میزان قابل توجهی باعث کاهش سرطان مری می شود. در ادامه توجیه های عنوان شده آمده است: برای داشتن استخوان، دندان ها، ناخن ها، مفاصل و موهای سالم، بدن نیاز به کلسیم دارد. مقادیر قابل توجهی از این ماده مفید را می توان در پنیر یافت. پیتزاهای خوشمزه و لذیذ اغلب پوشیده از میزان قابل توجهی پنیر رنده شده هستند. همچنین چاشنی برخی از پیتزاها نیز از انواع مختلف پنیر تهیه شده است. خمیر پیتزا را از آرد گندم تهیه می کنند. در گندم سبوس وجود دارد که حاوی آنتی اکسیدان هایی است که خاصیت ضد التهابی دارند. همچنین سبوس گندم برای دستگاه گوارشی انسان بسیار مفید است زیرا آن را از ناخالصی های مختلف تصفیه می کند. به منظور آنکه پیتزا همه خاصیت های مفید خود را حفظ کند، لازم است آن را در دمای نزدیک به ۳۰۰ درجه آماده کرد و زمان قرار گرفتن آن در فر بیش از ۱۰ دقیقه به طول نیانجامد. دانشمندان تغذیه بر ادعاهای جدیدشان درباره پیتزا اینطور عنوان می کنند: علاوه بر موارد ذکر شده، مصرف منظم پیتزا تولید کورتیزول، هورمون استرس را کاهش می دهد. البته نباید فراموش کرد که پیتزا یک غذای پرکالری بوده و این بدان معناست که باید از مصرف زیاد آن جلوگیری کرد. برگرفته از: healthvesti

دیدگاه تان را بنویسید