سید امید خلیل زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یک هزار و 760 نوبت بازدید و نظارت بهداشتی از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی توسط اکیپ های ثابت و سیار این شبکه در خرداد ماه و در قالب طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مواد غذایی پرمصرف در ایام ماه مبارک رمضان انجام شد.
وی بیان کرد: از کل متخلفان، هفت پرونده به تعزیرات حکومتی در ارومیه ارجاع و سه هزار و 992 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف نیز توسط بازرسین بهداشتی این شبکه کشف، ضبط و از چرخه مصرف خارج شد.
وی اضافه کرد: آلودگی های ثانویه و غیر قابل مصرف بودن دلیل اصلی معدوم و از چرخه خارج کردن این محموله بوده است.
وی اضافه کرد: با تشکیل پنج اکیپ ثابت و سیار در ایام ماه مبارک رمضان به تعداد 10 نفر، بازرسی های بهداشتی مستمر از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، رستوران ها، غذا خوری ها و سایر مراکز تولید و عرضه فرآورده ها انجام شد.
وی با اشاره به اهمیت تامین امنیت غذایی در راستای صیانت از سلامت مصرف کنندگان ادامه داد: از عموم مردم درخواست می شود تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را در اسرع وقت به شبکه دامپزشکی ارومیه اطلاع دهند تا برخورد قانونی با متخلفان بهداشتی انجام شود.
به گزارش ایرنا افزون بر 400 مرکز عرضه فرآوردهای خام دامی در شهرستان ارومیه فعال است.
2 قرنطینه بهداشتی دام نیز در منطقه سرو و در جاده شهید کلانتری شهرستان ارومیه برای کنترل ورود و خروج دام زنده و فرآورده های آن در حال فعالیت مستمر است.
7125/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.