فاطمه آیرم روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت 13 هزار و 669 راس دام سنگین و سبک در کشتارگاه ماکو با نظارت های بهداشتی و شرعی ذبح شد.
وی اضافه کرد: از این تعداد یکهزار و 926 راس را دام سنگین و 11 هزار و 743 راس را دام سبک تشکیل می دهد.
وی بیان کرد: کشتارگاه ماکو نیمه صنعتی و مشابه کشتارگاه های دهه 70 کشورهای اروپایی است که پس از کشتار، لاشه های دام به مدت 18 ساعت در سردخانه 2 تا 4 درجه سانتیگرادی نگهداری و در مراکز عرضه تحت نظارت اداره دامپزشکی توسط خودروی یخچال دار توزیع می شود.
آیرم با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.
به گزارش ایرنا، ماکو به لحاظ قرار گرفتن در محدوده جغرافیائی منطقه آزاد ماکو بوده و در منتهی الیه شمال غرب کشور واقع شده است. دارای 140 کیلومتر مرز مشترک با کشور جمهوری آذربایجان و 130 کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکیه است.
7132/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.