قربان انوشه روز پنج‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ظرفیت سالانه استخراج معادن نقده را ۱۲۴ هزار تن اعلام کرد و اظهار داشت: مواد معدنی استخراج شده در این شهرستان هم‌اکنون از ۱۲ واحد معدنی فعال استخراج می‌شود.

وی با بیان اینکه در مجموع ۲۶ نوع مواد معدنی در سطح این شهرستان شناسایی شده است افزود: در حال حاضر از مجموع این مواد معدنی تنها ۱۲ نوع از این معادن استخراج می‌شود که از مهم‌ترین آنها می‌توان به مرمر صورتی، مرمر خاکستری و سفید اشاره کرد.

وی اضافه کرد: معادن سنگ سیلیس، سنگ چینی و مرمریت جزو معادن راکد این شهرستان هستند.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت نقده با اشاره به اینکه سنگ مرمر صورتی این شهرستان در خاورمیانه بی‌نظیر است، گفت: این سنگ یکی از مهم‌ترین سنگ‌های استخراج شده از معادن نقده است که ارزش جهانی دارد و به کشورهایی نظیر ایتالیا، چین و ترکیه صادر می‌شود.

انوشه اظهار داشت: در این معادن حدود ۲ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم فعالیت دارند.

وی یکی از مشکلات اصلی این بخش را خام‌فروشی سنگ معادن عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه در معادن محل فرآوری تخصصی سنگ‌های معدنی تزیینی وجود ندارد، صاحبان معادن مجبور به خام‌فروشی و صادرات سنگ‌های معدنی به کشورهای همسایه می‌شوند.

۴۳۷ فقره معدن دارای پروانه بهره‌برداری در آذربایجان‌غربی وجود که از این تعداد ۲۶ مورد مربوط به نقده است؛ که پیش بینی می‌شود به مدت ۱۰۰ سال مواد معدنی از معادن شهرستان نقده استخراج شود.

۹۹۱۸/۶۱۸۵

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.