کامیار داهیم روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در ایام ماه مبارک رمضان اکیپ های این نهاد با به کار گیری 60 نفر در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام رمضان در استان مشارکت دارند.
وی بیان کرد: این تیم ها نظارت بر مراکز تولید و عرضه انواع فرآورده های خام دامی را از 15 اردیبهشت تا 17 خرداد با هدف کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در مراکز تولید و عرضه، فرآورده های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان برعهده دارند.
وی اظهار داشت: همه مراکز نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی از قبیل مراکز توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، خودروهای ویژه حمل این فرآورده ها، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی، ‌کارگاه های فرآوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی در نقاط مختلف استان توسط اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی در 2 نوبت کاری در سطح استان تحت کنترل و نظارت ویژه قرار دارند.
داهیم گفت: به علت خطر انتقال بیماری‌های مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآورده‌های خام دامی، از شهروندان درخواست می شود که از خرید گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بسته‌بندی و یا فرآورده‌های خام دامی دارای بسته‌بندی با برچسب مخدوش خودداری و هنگام خرید موارد بسته‌بندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.
وی اضافه کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف می توانند موضوع را با ستاد اجرایی نظارت بهداشتی ویژه ایام ماه مبارک رمضان در اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی با شماره تماس 2778701– 0443 و سامانه ارتباطی 1512، شبکه دامپزشکی شهرستان ارومیه و با شماره تماس 32426848 -044 و شبکه دامپزشکی در سطح استان اطلاع دهند تا برخورد قانونی و لازم با این موارد انجام شود.
به گزارش ایرنا طرح نظارت بهداشتی بر اماکن و مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در آذربایجان غربی از 15 اردیبهشت تا 17 خردادماه در استان تداوم دارد.
7125/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.