فاطمه آیرم روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این راستا، 718 راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه ماکو با نظارت های بهداشتی و شرعی ذبح شد.
وی اضافه کرد: 602 راس از این تعداد را دام سبک و 116 راس را دام سنگین تشکیل می دهد.
وی بیان کرد: کشتارگاه ماکو نیمه صنعتی و مشابه کشتارگاه های دهه 70 کشورهای اروپایی است و پس از کشتار، لاشه های دام به مدت 18 ساعت در سردخانه 2 تا چهار درجه سانتیگرادی نگهداری و با استفاده از خودروی یخچال دار بین مراکز عرضه تحت نظارت اداره دامپزشکی توزیع می شود.
آیرم با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.
به گزارش ایرنا ماکو با بیش از 97 هزار نفر جمعیت به لحاظ جغرافیایی در داخل محدوده منطقه آزاد ماکو قرار دارد.
7132/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.