رحیم سلطانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 23 هزار و 360 نفر از دانش اموزان بوکانی از این خدمات بهداشت دهان و دندان بهره مند شدند و 95 درصد از خدمات صورت گرفته برای دانش اموزان مقطع ابتدایی این شهرستان در سامانه «سیب» نیز به ثبت رسید.
وی همچنین از ارایه 20 هزار خدمات مختلف دندانپزشکی به مراجعان به مراکز خدمات جامع سلامت این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: از مجموع این افراد هفت هزار و 200 نفر از سوی دندانپزشکان همکار مورد آموزش بهداشت دهان و دندان قرار گرفته و مابقی مراجعین نیز از خدمات پیشگیری و درمان دندانپزشکی از جمله ترمیم، جرم گیری و دیگر خدمات بهره مند شده اند.
سلطانی تعداد واحدهای فعال دندانپزشکی در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری این شهرستان را 11 واحد عنوان کرد و گفت: به زودی واحد بهداشت و درمان روستایی «رحیم خان» که دارای تجهیزات کافی است به این مراکز اضافه خواهد شد.
وی اضافه کرد: در تلاش هستیم مرکز روستایی «کویره کانی» در سال جدید تجهیز و فعال شود تا این مرکز نیز که در بخش مرکزی بوکان واقع شده است به چرخه خدمت رسانی به مردم قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، طرح ملی وارنیش فلوراید تراپی با مشارکت اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش در مدارس ابتدایی کشور اجرا می شود.
وارنیش فلوراید ماده ای است که با آغشته کردن دندانها به آن موجب استحکام بیشتر و پیشگیری از پوسیدگی دندان ها می شود.
در بوکان 43 هزار دانش اموز در مقاطع مختلف تحصیلی مشغول به تحصیل هستند.
7510/6185/7129
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.