کامیار داهیم روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه 40 اکیپ دامپزشکی در طرح نظارت بهداشتی ویژه تعطیلات نوروزی مشارکت دارند، افزود: در قالب طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه تعطیلات عید نوروز، اکیپ‌های ثابت و سیار دامپزشکی در سطح استان در 2 نوبت صبح و بعد از ظهر بر واحدهای توزیع و عرضه مرغ و ماهی، گوشت قرمز، رستوران‌ها، چلوکبابی‌ها، قصابی‌ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی و سایر اماکن فرآورده های دامی نظارت بهداشتی می‌کنند.
وی با اشاره به حضور مسافران نوروزی و گردشگران در آذربایجان غربی، نظارت مداوم بر مواد خام دامی در راستای ارتقای سطح بهداشتی جامعه و ایجاد امنیت غذایی را ضروری دانست و افزود: اطمینان از سلامت فرآورده های خام دامی عرضه شده به شهروندان از جمله اهداف اجرای طرح است و در این طرح تمام مراحل تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی توسط کارشناسان دامپزشکی مورد بازرسی بهداشتی قرار می گیرد.
وی از مصرف کنندگان خواست تا با توجه به خطر انتقال بیماری‌های مختلف در اثر عرضه غیربهداشتی فرآورده‌های خام دامی، از خرید گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بسته‌بندی یا فرآورده‌های خام دامی دارای بسته‌بندی با برچسب مخدوش خودداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی با بیان اینکه لازم است تا هنگام خرید موارد بسته‌بندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه شود، اظهار داشت: ستاد اجرایی نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی مستقر در اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی با شماره تماس 3277870- 044 و شبکه دامپزشکی شهرستان ارومیه با شماره تماس 32426848 044 از ساعت هشت صبح تا 20 آماده دریافت و ارائه هرگونه راهنمایی و پاسخگویی به سووالات شهروندان است.
به گزارش ایرنا، طرح نظارت بهداشتی ایام نوروز در راستای کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه، رستوران ها و غذاخوری های فعال در ایام تعطیلات نوروزی با همکاری 50 نفر از ناظران بهداشتی دامپزشکی آذربایجان غربی در 2 شیفت کاری انجام می شود.
7125/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.