دکتر فرزاد رحمانی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، در خصوص اقدامات اولیه و حیاتی برای فرد گرمازده اظهار داشت: این علائم می توانند به تدریج و در طی چند روز یا اینکه به طور ناگهانی بعد از یک فعالیت شدید بروز کنند.
وی ادامه داد: گرمازدگی از لحاظ شدت به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقسیم می شود که در صورت عدم درمان نوع خفیف، گرمازدگی به نوع متوسط و یا شدید منجر و فرد را به کاهش هوشیاری ناشی از گرما می‌کشاند.
رحمانی افزود: در برخورد با فرد گرمازده نخستین اقدام کاهش سریع دمای بدن با کمپرس آب سرد و خارج کردن لباس های فرد و استفاده از بادبزن یا پنکه است ولی باید مواظب لرز فرد نیز بود.
وی گفت: چنانچه فرد هوشیار است مایعات مخصوصا آب خنک بدهید ولی درغیر اینصورت از دادن هر نوع خوراکی وآشامیدنی خودداری کرده و با اورژانس تماس بگیرید.
مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهارداشت: در روزهای گرم کودکان و سالمندان و افرادی که قوای جسمانی ضعیفی دارند باید از قرار گرفتن در محیط باز و درمعرض خورشید خودداری کنند.
وی تاکید کرد: یکی از مهم ترین اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از گرمازدگی پوشیدن لباس رنگ روشن و قرار نگرفتن به مدت طولانی در معرض خورشید است.
وی با بیان اینکه باید از نوشیدن نوشیدنی های کافئین دار در روزهای گرم خوددرای شود، گفت: نوشیدن آب به مقدار کافی فراموش نشود.
به گزارش ایرنا، براساس پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی، از امروز دوشنبه افزایش نسبی دما در استان حاکم می شود و این روند تا اواخر هفته ادامه می یابد و بیشترین دمای هوا در برخی شهرهای استان تا 44 درجه سانتی گراد می رسد.
6120/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.