سیداحد یوزباشی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در اجرای این طرح گشت های مشترک بازرسی با بازدید از صنوف عرضه کننده مواد غذایی برای یک واحد غذاخوری که اصول بهداشتی را رعایت نکرده بود، پرونده تشکیل داده و این واحد را به تعزیرات حکومتی معرفی کردند.
وی اظهار داشت: در ادامه این بازرسی ها برای 2 واحد تولید قنادی و شیرینی متخلف به علت آلودگی محیط تولید و دپوی حدود 10 کیلوگرم گردوی کپک زده برای استفاده در تولید شیرینی پرونده تشکیل شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی با بیان اینکه گردوهای کشف شده معدوم شد، یادآوری کرد: در اجرای طرح ضیافت روزانه 2 گروه از بازرسان این اداره کل با همکاری سایر دستگاه های ذیربط از مراکز تولید کننده زولبیا، بامیه و انواع شیرینی های سطح شهر بازرسی می کنند.
یوزباشی ادامه داد: گشت های مشترک تعزیرات حکومتی و بازرسی از این مراکز با هدف جلوگیری از عرضه مواد غذایی غیربهداشتی که سلامت شهروندان را تهدید می کند تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه می یابد.
8023/6183
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.