به گزارش ایرنا، مرتضی آبدار روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در این مراکز غیرمجاز و شخصی، برخی افراد سودجو گردشگران داخلی و خارجی را اسکان می دادند.
وی با بیان اینکه فعالیت این مراکز از دید نهادهای مربوط در امر نظارت خلاف قانون بود و پیگرد قانونی داشت، اظهار کرد: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با همکاری نهادهای قانونی اجازه فعالیت به اماکن اقامتی غیرمجاز در استان را نمی دهد.
وی ادامه داد: فعالیت این نوع اماکن خسارت‌های مادی و معنوی جبران‌ناپذیری را برای گردشگران و مالکان اماکن اقامتی به دنبال دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی یادآوری کرد: این اماکن در راستای حمایت‌ از مراکز اقامتی مجوزدار و در جریان اقدام های نظارتی معاونت گردشگری و انجام بازدیدهای کارشناسان با همکاری اتحادیه انجمن های حرفه ای شناسایی و توسط پلیس اماکن استان پلمپ شد.
آبدار با بیان این ‌که این امر در راستای ارتقای آگاهی عمومی و با همکاری نهادهای نظارتی در سطح استان انجام شد، ادامه داد: متقاضیان برای اسکان دادن گردشگران داخلی و خارجی و فعالیت در این حوزه، باید با مراجعه به مراکز ذیربط نسبت به اخذ مجوز اقدام کنند.
وی گفت: در کلانشهر تبریز تاکنون برای هیچ خانه‌ای با عنوان 'خانه مسافر' مجوز صادر نشده و فعالیت این خانه‌ها در زمینه گردشگری غیرمجاز تلقی می‌شود.
آبدار افزود: چهار باب خانه مسافر در سطح استان دارای مجوز رسمی فعالیت و پذیرش مسافران است و موارد غیرمجاز توسط نهادهای نظارتی شناسایی و پلمپ خواهد شد.
کلان شهر 1.8 میلیون نفری تبریز به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام در سال 2018 انتخاب شده است.
اماکن و ابنیه تاریخی منحصر به فرد، آب و هوای کوهستانی و جاذبه های طبیعی همچون دامنه های کوه سهند و جنگل های ارسباران و مناطق حفاظت شده آینالو از جاذبه های گردشگری این استان محسوب می شود.
8023/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.