علی پاشائی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت کشتارهای انجام شده در کشتارگاه‌های طیور این شهرستان با نظارت دامپزشکی این شهرستان انجام شده و به صورت بهداشتی روانه بازار مصرف شده است.
وی ادامه داد: نظارت بر بسته بندی، عرضه و توزیع مرغ های کشتارشده روز در این شهرستان از جمله اقدامات انجام شده توسط این شبکه برای صیانت از بهداشت عمومی شهروندان است.
پاشایی گفت: همچنین در نیمه نخست امسال، چهار تن تخم مرغ، 545 هزار و 700 قطعه مرغ زنده با نظارت دامپزشکی این شهرستان و پس از صدور مجوزهای بهداشتی، به نقاط مختلف کشور حمل شده است.
وی افزود: در همین مدت مجوز جوجه‌ ریزی برای بیش از یک میلیون و 75 هزار قطعه جوجه یکروزه و گواهی حمل بهداشتی برای 34 هزار و 785 کندوی زنبور عسل توسط اداره دامپزشکی مراغه صادر شده است.
شهرستان مراغه با 912 هزار واحد دامی و تولید سالانه شش هزار و 700 تن گوشت قرمز، رتبه سوم آذربایجان شرقی را در این زمینه به خود اختصاص داده است.
این شهرستان با حدود 250 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
خبرنگار: ابراهیم مطلوبی**انتشار:عیسی عطاپور**
3077/7487
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.