موسی شعفی روز شنبه در مراسم افتتاح پایگاه اورژانس ۱۱۵ و اضافه شدن یک دستگاه آمبولانس به یگان بهداشت و درمان شهرستان اظهار داشت: تامین امنیت در حوزه سلامت و بهداشت امری ضروری است و باید تمامی دستگاه های اجرایی، سلامت، بهداشت، محیط زیست سالم، امنیت غذایی و امکانات بهداشتی و رفاهی را در اولویت قرار دهند.
وی گفت: شیوه نوین خنثی‌سازی دسیسه‌ها و توطئه‌های دشمنان بدون استفاده از جنگ‌افزار در حوزه‌های مختلف، مفهوم پدافند غیرعامل در فرهنگ سازمانی و به تبع آن در جامعه است.
شعفی افزود: پدافند غیرعامل مساله جدیدی نیست و از قدیم نیز با عناوین دیگری وجود داشته و امروز نیز امنیت استدلال نمی خواهد و برهمه واجب است آگاهی لازم را در زمینه پدافند غیرعامل داشته باشند و فرهنگ پدافند غیرعامل باید در متن جوامع، فرهنگ‌سازی و نهادینه شود.
وی ادامه داد: بی‌شک پدافند غیرعامل، یکی از موثرترین و پایدارترین روش‌های دفاعی در تمام شرایط به شمار می‌آید و همه دستگاه‌های دولتی و سازمان‌های مردم نهاد باید با بهره‌برداری از تمام ظرفیت‌های خود در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.
بخشدار سراجوی مراغه نیز در این مراسم گفت: در حال حاضر ۴ خانه بهداشت در این بخش آماده بهره برداری است که امیدواریم با هماهنگی های لازم، خانه های بهداشت هرچه سریعتر افتتاح و مردم منطقه از آن استفاده کنند.
فرخ محمدزاده افزود: توجه به حوزه بهداشت و سلامت در این منطقه از اهمیت بالایی برخوردار است و در تلاشیم با همکاری دانشکده علوم پزشکی شهرستان خانه های بهداشت روستاهای این بخش را مجهز کنیم.
وی اضافه کرد: ارائه خدمات مناسب و توجه به مطالبات روستاییان، رفع مشکلات مناطق روستایی و ایجاد امکانات و زیرساخت ها به ویژه در روستاهای کم برخوردار با برنامه ریزی های مدون و تلاش مجموعه بخشداری و دهیاری ها از دیگر اهداف در توسعه این بخش است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه گفت: پایگاه ولی عصر اورژانس ۱۱۵ با مساحت ۷۰ مترمربع و با اعتبار بیش از ۳۰ میلیون تومان تعمیر، تجهیز و راه اندازی شده است.
اصغر تنومند افزود: این منطقه بیش از ۷۰ هزار نفر جمعیت دارد و نیاز ضروری این منطقه به داشتن پایگاه اورژانس برای خدمات رسانی سریع و زیر ۳ دقیقه از مهمترین اهداف راه اندازی این پایگاه بوده است.
وی با اشاره به اینکه در این پایگاه ۸ نیرو مشغول به فعالیت هستند افزود: در حال حاضر ۵ پایگاه شهری و یک پایگاه جاده ای در شهرستان فعال هستند که بزودی تعداد این پایگاه ها به ۱۰ خواهد رسید.
تنومند افزود: همچنین یک دستگاه آمبولانس کمک دار به ارزش ۱.۵ میلیارد تومان به اورژانس ۱۱۵ پایگاه جاده ای شهرستان تحویل داده شد که برای خدمات رسانی بهتر مردم در مناطق صعب‌العبور این شهرستان اختصاص یافته است.
وی گفت: در حوزه اورژانس برنامه هایی برای توسعه و ساماندهی در مراغه داریم که در تلاشیم با توسعه زیرساخت ها خدمات مربوط به این حوزه را افزایش دهیم.
تنومند افزود: بهره برداری از سیستم بی سیم دیجیتال سازمان اورژانس و سیستم ضبط مکالمات دیجیتال با اعتباری بالغ بر ۱۳۰ میلیون تومان از دیگر اقداماتی است در حوزه اورژانس شهرستان امروز به بهره برداری رسیده است.
وی گفت: با بهره برداری از این سیستم، در صورت قطع تلفن مشکلی در خدمات رسانی وجود نخواهد داشت.

شهرستان مراغه دارای دو بخش سراجو و مرکزی است و با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.