معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌ شرقی با اشاره به اینکه اصلاح یا حذف نقاط حادثه‌خیز تاثیر بسزایی در ارتقای ایمنی و کاهش حوادث ترافیکی دارد، گفت: توجه به بافت فرهنگی مناطق در ایجاد راهکارهای ترافیکی ضروری است.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان  شرقی، جواد رحمتی در جلسه شورای هماهنگی ترافیک شهرهای استان و کمیته ایمنی حمل و نقل درون شهری، با اشاره به اینکه 75 درصد عامل تصادفات، انسانی است، افزود: برای همگانی کردن آموزش فرهنگ‌سازی ترافیک و رانندگی که از ضرورت‌هاست، باید از همه ابزارها، امکانات و نیروهای تأثیرگذار بهره گرفت.
وی ارائه برنامه‌های آموزشی مشخص در راستای فرهنگ‌سازی متناسب با بافت اجتماعی و فرهنگی شهرها را ضروری دانست.
رحمتی با اشاره به اینکه اطلس تصادفات تبریز حاوی اطلاعاتی از قبیل نوع تصادف، محل دقیق و تلفات ناشی از آن است، گفت: اصلاح و رفع نقاط حادثه‌خیز اولویت مسئولان حوزه ترافیکی است.
وی همچنین با تاکید بر استانداردسازی علائم، تجهیزات و راه، تصریح کرد: شهرداری باید هرچه سریع‌تر موضوع دست‌فروشان را که یکی از عوامل ایجاد و کندی ترافیک به ویژه در مرکز شهر است پیگیری و با در نظر گرفتن معیشت این قشر با تعیین مکان‌هایی ویژه، نسبت به سامان‌دهی آنان اقدام کند.
مدیرعامل سازمان ترافیک و حمل و نقل شهرداری تبریز هم با اشاره به کسب رتبه اول کاهش تلفات جانی کشور در استان آذربایجان شرقی، گفت: در سال 98 با شعار فرهنگ سازی شهری 40 دوربین پلاک‌خوان در رینگ سلامت تبریز و 20 دوربین نظارتی به‌ویژه در شهرک‌هایی که تردد خودرو زیاد است، نصب و تمامی عابرگذرهای مصوب تا آخر سال اجرا می‌شود.

انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.