به گزارش ایرنا، علی کشفیا روز پنج شنبه در جلسه بررسی برنامه ها و مشکلات هیات جانبازان و معلولان مراغه افزود: تنیس روی میز، والیبال، تنیس با ویلچر، تیروکمان، تیراندازی، بوچیا(ورزش مخصوص بیماران فلج مغزی)، شنا، دوومیدانی و سوارکاری رشته هایی هستند که بانوان معلول در آن فعالیت می کنند.
وی افزود: از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از 10 ورزشکار مرد از این هیات در رشته های بوچیا، دو و میدانی و دوچرخه سواری در رده های سنی جوانان و بزرگسالان در مسابقات قهرمانی کشور شرکت کرده و موفق به کسب 3 مدال طلا، یک نقره و دو برنز شدند.
کشفیا به پیشرفت های قابل قبول هیات ورزش های جانبازان در مراغه اشاره کرد و گفت: هیات باید رشته هایی را که دارای زیرساخت ها و امکانات مناسب هستند فعال کند تا به اهداف لازم دست یابد.
وی اضافه کرد: برای برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی در شهرستان از نظر مربی آموزشی مشکلی وجود ندارد و این هیات آماده برگزاری این دوره ها در سطح شهرستان هاست.
رئیس اداره ورزش و جوانان مراغه نیز در این جلسه گفت: ورزش برای جانبازان و معلولان می تواند امید به زندگی را ارتقا بخشد و لازم است حمایت های لازم و جدی از ورزش این قشر صورت گیرد.
مهدی نوایی افزود: باید جانبازان و معلولان را که به رغم مشکلات جسمی و حرکتی بسیار توانمند نیز هستند از کنج خانه ها بیرون کشید و جذب ورزش کرد.
وی اضافه کرد: با وجود اینکه کمتر از 15 ماه از تشکیل هیات جانبازان و معلولان در شهرستان می گذرد، برگزاری همایش ها به همراه استعدادیابی، نمایشگاه، تجلیل از قهرمانان و ایجاد رشته های جدید و امکانات مورد نیاز آنها از مهمترین فعالیت های این هیات در طول این مدت است.
وی به اهمیت برگزاری کارگاه های آموزشی در طول هرسه ماه یکبار در این هیات اشاره کرد و گفت: طراحی تمرین روانشناسی ورزش، توجه به دغدغه های ورزشکاران و توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های آنها می تواند از اصلی ترین محورهای کارگاه های آموزشی باشد.
نوایی ادامه داد: ورزش به منظور ارتقا سطح سلامت جسم و روح برای جانبازان و معلولان بسیار حائز اهمیت است بنابراین سهم آنان از ورزش باید جدی گرفته شود.
وی افزود: این افراد، برای امید به زندگی به حمایت مادی و معنوی و سرمایه گذاری نیاز دارند تا بطور مستمر در جامعه حاضر شده و به فخرآفرینی های خود ادامه دهند.
رئیس هیات جانبازان و معلولان مراغه نیز در این جلسه گفت: بیش از 120 ورزشکار جانباز و معلول سازمان یافته در هیات این شهرستان فعالیت می کنند.
علی صدقی گفت: وزنه برداری، شنا، شطرنج، تنیس روی میز، والیبال نشسته و تیراندازی با کمان رشته های فعال مردان و والیبال نشسته، شطرنج، شنا و تنیس روی میز رشته های فعال زنان در هیات ورزش های جانبازان و معلولان شهرستان مراغه است.
وی افزود: مشکلات اقتصادی، سنگین بودن هزینه ایاب و ذهاب، کمبود مربی در رشته های فعال و همچنین دوری سالن تمرین موجب شده تا بسیاری از جانبازان و معلولان علاقه مندان به ورزش در این شهرستان امکان فعالیت ورزشی نداشته باشند.
6 هزار و 200 ورزشکار سازمان یافته در قالب 88 هیات ورزشی در شهرستان مراغه فعالیت می کنند.
این شهرستان با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/9880
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.