به گزارش ایرنا، حکیمه انتظاری پنجشنبه در مراسم اختتامیه دومین جشنواره فرهنگی ورزشی «دا»' ویژه بانوان که در سالن ورزشی روستای ورجوی برگزار شد، افزود: هدف از احداث و راه اندازی این مجموعه های ورزشی، تلاش برای افزایش نشاط ، شادی و کاهش فقر حرکتی و تشویق بیشتر روستائیان به ورزش و همچنین کشف استعدادهای ورزشی در مناطق مختلف است.
وی ادامه داد: ایجاد چنین خانه هایی تاثیر بسیار زیادی در پیشگیری از آسیب های اجتماعی جوانان در روستاها و کشاندن آنها به انجام فعالیت های ورزشی متناسب خواهد داشت.
انتظاری به برگزاری دومین دوره جشنواره «دا» اشاره کرد و گفت: این جشنواره با هدف احیای ورزش ‌های بومی و محلی، سوغات، صنایع دستی، غذاهای سنتی و افزایش مشارکت زنان و دختران روستایی در فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی برگزار شد.
وی افزود: در این جشنواره بیش از 500 نفر از بانوان ورزشکار در پنج رشته بئش داش، لی لی، دال پلان، طناب کشی، دارت با هم مسابقه دادند.
وی گفت: در کنار این جشنواره نمایشگاهی از تولیدات، صنایع دستی و غذاهای بومی و محلی در 15 غرفه برپا شده بود.
رئیس اداره ورزش و جوانان مراغه نیز در این مراسم گفت: در سال گذشته در بخش بانوان در رتبه نخست آذربایجان شرقی قرار گرفتیم که امسال نیز امیدواریم با تلاش جامعه ورزشی بانوان به این مقام دست یابیم.
مهدی نوایی به اولویت این اداره در ایجاد خانه ورزش روستایی اشاره کرد و افزود: برای توسعه ورزش بانوان در روستاها اقدام به ایجاد خانه های ورزش روستایی خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: به زودی 2 خانه ورزش روستایی نیز در مردق چای بخش مرکزی راه اندازی خواه شد.
در پایان این مراسم از نفرات و تیم های برتر شرکت کننده در این جشنواره و همچنین دست اندر کاران برگزاری آن تجلیل شد.
6 هزار و 200 ورزشکار سازمان یافته در قالب 88 هیات ورزشی در شهرستان مراغه فعالیت می کنند.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/9880
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.