به گزارش ایرنا اسکندر لطفعلی زاده دوشنبه در پنجاه و پنجمین نشست علنی شورای شهر اهواز ادامه داد: بیش از 15 ماه از تعیین شهردار اهواز می گذرد اما مشکلات شهر همچنان پابرجاست.
وی با اشاره به اینکه شرایط و سیمای شهر ، بر کم کاری های مجموعه شهرداری و شورای شهر گواهی می دهند ، یادآور شد: در نخستین روزهای پس از تشکیل شورای پنجم، شهردار فعلی را با امید مدیریت جهادی برای توسعه شهر انتخاب کردیم اما این امر تاکنون محقق نشده است.
لطفعلی زاده با تاکید بر لزوم برنامه ریزی برای توسعه کلانشهر اهواز خاطر نشان کرد: یکی از راه های توسعه شهر مبارزه با فساد است اما کسانی که پیشتر شعار ضد فساد می دادند امروز با ورود به شورای شهر سکوت اختیار کرده اند.
وی با انتقاد از بروکراسی اداری حاکم بر ساختار این شهرداری ، گفت: مردم برای ساده ترین کارها همچون گرفتن مجوز و پروانه ساخت باید مدت های بسیاری به شهرداری های مناطق رفت و آمد کنند و به خوبی می دانیم که پشت این بروکراسی ها، برخی مفسده ها نهفته است.
به گفته این عضو شورای شهر درحال حاضر آمار دقیقی از املاک و نیروی انسانی شهرداری اهواز وجود ندارد که در همین خصوص لازم است کارشناسان و برنامه ریزان اهتمام بیشتری داشته باشند.
وی ادامه داد: به طور تقریبی گفته می شود که در آغاز به کار شورای پنجم شهر حدود چهار هزار نفر در شهرداری اهواز شاغل بوده اند اما درحال حاضر تعداد آنها به حدود سه هزار و 500 نفر کاهش یافته است، لازم است جای مدیران باسابقه و بازنشسته شهرداری، با نیروهای جوان و متخصص پر شود.
لطفعلی زاده یکی از دستاوردهای شهرداری اهواز را خرید 50 دستگاه اتوبوس برای ناوگان حمل و نقل عمومی دانست و گفت: این تعداد اتوبوس نیز با کمک دولت خریداری شد که البته تاثیر بسیاری بر بهبود عملکرد ناوگان حمل و نقل عمومی شهر اهواز داشت.
وی با اشاره به اینکه حتی یک پروژه مهم در مدت 15 ماه گذشته کلنگ زنی نشده است خاطر نشان کرد: در دوره پیشین تعریض پل سوم در مدت کوتاهی انجام شد که رضایت نسبی مردم را به همراه داشت اما کلنگ زنی اینگونه کارهای عمرانی در دستور کار شهرداری نیست.
این عضو شورای شهر اهواز با انتقاد از عدم توسعه متوازن در شهر اهواز گفت: در برخی نقاط که تراکم جمعیتی کم است شاهد تکمیل زیرساخت ها هستیم که همین امر قیمت اراضی را تا چند برابر افزایش داده است اما در نقاطی مانند مهدیس باوجود سکونت چند هزار نفر هیچگونه امکاناتی ارائه نشده است.
وی افزود: بالغ بر 2هزار میلیارد ریال معادل یک سوم درآمد شهرداری اهواز صرف خدمات شهری می شود اما همچنان در ساماندهی دستفروشان، وانت بارها و دفع آبهای سطحی مشکل داریم.
لطفعلی زاده یادآور شد: دفع آبهای سطحی برعهده شهرداری است و برای این امر باید نهرهایی احداث کند ،نمی شود که به بهانه نبود زیرساخت ها از حل این مشکل غافل شد در حال حاضر تمام نارضایتی های مردم متوجه شهرداری است.
وی افزود: از مجموع درآمدهای شهرداری سالانه حدود 320 میلیارد ریال به اجراییات، یکهزار و 200 میلیارد ریال به رفت و روب و 500 میلیارد ریال به فضای سبز اختصاص می یابد اما میزان رضایتمندی از عملکرد آنها کم است.
عضو شورای شهر تصریح کرد: از مجموع 266 لایحه پیشنهادی شهرداری اهواز 263 لایحه تصویب شده است و این بدان معناست که شورای شهر بیشتر لوایح شهرداری را می پذیرد درحالی که باید اعضای شورای شهر بیشتر به مساله برنامه ریزی و سیاست گذاری لوایح شهرداری ورود کنند.
وی ادامه داد: همانطور که در ابتدای شروع به کار شهردار در حدود 22 حوزه به وی اختیار دادیم اکنون نیز باید به ریاست شورا اختیاراتی داده شود تا اینگونه لوایح پیشنهادی را تصویب کند و اعضای شورای شهر بیشتر به بحث سیاست گذاری بپردازند.
لطفعلی زاده خاطر نشان کرد: درحال حاضر بحث بازنشستگی شهردار اهواز نیز مطرح است که باید شفاف سازی شود، به صراحت عرض می کنم اطلاعات اعضای شورای شهر درخصوص مشمولیت یا عدم مشمولیت شهردار بر قانون منع بکارگیری بازنشستگان و مسائلی نظیر تحصیلات وی کم است و باید شفاف سازی شود.
9887/6002
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.