اخبار مرتبط

مدیرکل دامپزشکی گیلان از شهروندان خواست گوشت قرمز مصرفی خود را از مراکز مجاز عرضه فرآورده‌های خام دامی که تحت نظارت دامپزشکی است تهیه کنند.

به گزارش ایلنا از رشت، ​سهراب عاقبتی گفت: با توجه به افزایش دما و در پیش بودن فصل تابستان احتمال شیوع بیماری تب کریمه کنگو وجود دارد.

وی از شهروندان خواست گوشت قرمز مصرفی خود را از مراکز مجاز عرضه فرآورده‌های خام دامی که تحت نظارت دامپزشکی است تهیه کرده و آن را حداقل ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی گیلان همچنین توصیه کرد: شهروندان جگر دام را به‌مدت حداقل ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و بعد مصرف کنند.

سهراب عاقبتی افزود: استفاده از دستکش هنگام خرد کردن گوشت، پرهیز از خرید گوشت‌های بدون مهر دامپزشکی، خودداری از کشتار دام در خارج از کشتارگاه ها، پرهیز از مصرف گوشت تازه قبل از نگهداری در یخچال، امتناع از مصرف جگر به صورت خام، دوری کودکان، روستائیان و دامداران از لمس کنه ها، خودداری از جدا و کشتن کنه‌های موجود در بدن دام، اجتناب از استراحت در مراتع و کوهستان‌ها بدون استفاده از وسایل همانند زیرانداز می‌تواند از ابتلا تب کریمه کنگو پیشگیری کند.

وی، با بیان اینکه از دامداران خواست جایگاه‌های نگهداری دام را سم پاشی کنند، تصریح کرد: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از جمله بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است که نشانه درمانگاهی مشهودی در دام‌های آلوده ندارد، اما در انسان موجب بیماری شدید و گا‌ها کشنده می‌کند.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.