جلال برشان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این واحد نانوایی پس از گزارش مردمی و بازدید بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان رشت به دلیل رعایت نکردن نکات بهداشتی ، پلمپ شد.
وی اظهار داشت: بازرسی های مستمر از ابتدای سال جاری تاکنون از نانوایی های شهرستان انجام گرفته که با شناسایی برخی تخلفات و دادن تذکرات اولیه به چند مورد نانوایی، مشکلات در این زمینه به حداقل رسیده است.
وی با بیان این که در پخت نان به عنوان غذای اصلی مردم بایستی دقت لازم و نکات بهداشتی در تهیه آن مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: خط قرمز مرکز بهداشت برای نانوایی ها، استفاده از جوش شیرین در هر اندازه یا نمک طعام بیش از حد مجاز، رعایت نکردن نظافت شخصی کارکنان، انبار محل نگهداری آرد بدون تهویه و نداشتن شرایط استاندارد، فرآوری نکردن صحیح خمیر، استفاده از آرد با منشا نامشخص و قاچاق و استفاده از آرد بدون سبوس است.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان رشت از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در نانوایی ها مراتب را به سامانه تلفن گویای کشوری 190 گزارش دهند تا به تخلفات رسیدگی شود.
7286 / 2007
انتهای پیام
آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.