اخبار مرتبط

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا در این جشنواره بانوان ترکمن علاوه بر پخت ماهی و میگو در یک کلاس آموزشی نیز شرکت کردند.
شرکت کنندگان در این دوره با نحوه تشخیص ماهی تازه، تمیز، فیله و مزه دار کردن و نحوه پخت انواع غذاهای متنوع با استفاده از گوشت ماهی و میگو آشنا شدند.
در مراسم پایانی این جشنواره با حضور فرماندار بندرترکمن و جمعی از مسئولان شهرستان از نفرات برتر قدردانی شد.
الیاس هیوه چی فرماندار بندرترکمن گفت: ساحلی بودن و منابع آبی بندرترکمن، یک ظرفیت مهم در توسعه صنعت گردشگری شهرستان است.
وی با بیان اینکه هدف این جشنواره ها ایجاد نشاط بین مردم و ترویج فرهنگ مصرف ماهی و آبزیان است، از دستگاه های مرتبط مانند شیلات و فنی و حرفه ای خواست برگزاری چنین برنامه هایی ادامه داشته باشد.
بندرترکمن در غرب استان گلستان واقع است.
7333/1648
انتهای پیام

اخبار مرتبط

آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.