اخبار مرتبط

شهریار حنیفی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه سال گذشته به منظور طرح تنظیم بازار حدود چهار هزار تن کالای اساسی در کردستان ذخیره سازی شده بود، اظهار کرد: طرح توزیع این کالاها از 20 اسفند سال گذشته تا 23 فرودین امسال ادامه داشت.
وی افزود: در سال جاری طبق تصمیم اعضای ستاد تنظیم بازار استان، توزیع اقلام مصرفی از جمله گوشت قرمز، مرغ و برنج در مناطق حاشیه شهرها و روستاها در دستور کار قرار گرفت و بخشی از کالاها با ایجاد امکان توزیع در فروشگاه های محل های مذکور به دست مردم رسید.
حنیفی کالاهای توزیعی در نوروز 97 را شامل پنج قلم اعلام کرد و یادآور شد: 65 تن گوشت قرمز، 253 تن مرغ، یک هزار و 450 تن میوه (سیب و پرتقال)، یک هزار و 220 تن برنج و هشت هزار و 760 شانه (15.7 تن) تخم مرغ بود.
وی با بیان اینکه سلامت کالاهای توزیعی برای تنظیم بازار از اولویت های سازمان ها و دستگاه های اجرایی ذیربط بود، تاکید کرد: تمام محصولات عرضه شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی بررسی و در صورت ناسالم بودن از چرخه مصرف خارج می شد.
به گفته وی، انبارها و سردخانه ها و انبارهای سازمان جهاد کشاورزی استان به صورت مرتبط از سوی کارشناسان بهداشتی پایش می شد و تنها حدود 20 تن از یک هزار و 460 تن میوه ذخیره شده بدلیل نداشتن شرایط مناسب، از چرخه فروش خارج شد که این مساله بیشتر به علت حمل و نقل بود.
حنیفی اضافه کرد: برنج های توزیع شده نیز تا سال 2019 میلادی (حدود 2 سال) تاریخ انقضا داشتند و تحت نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت و علوم پزشکی در نقاط مختلف استان توزیع شد.
حدود 56 هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد که از این تعداد، 29 هزار واحد در مرکز استان مستقر است و حدود سه درصد از این واحدهای صنفی فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای محسوب می شوند.
3034/9102
انتهای پیام

اخبار مرتبط

آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.